onsdag 7. mai 2014

Cutrin hårpleie





Jeg var veldig, veldig heldig for litt siden. Da vant jeg en skikkelig saftig giveaway hos LOFTKROKEN


Akkurat da dette skjedde var jeg på jakt etter milde hårprodukter, for de jeg brukte fikk hodebunnen min til å klø så fælt!

Nå har jeg brukt produktene noen uker, og klør ikke mer. Håret er fint, blankt og har volum. Det føles rent lenger også.

Jeg ringte Cutrin.no i Sandefjord for å finne ut hvem som selger produktet her i distriktet. Det kan du også gjøre, hvis du er interessert. Gå inn på siden Cutrin.no og ring den avdelingen som dekker ditt hjemsted.

Til slutt vil jeg vise et artig bilde som sto i lokalavisen vår. Dette er en dame som sannsynligvis aldri har klippet håret sitt. Jeg er blitt fortalt at min farmor, som døde for snart 90 år siden, hadde hår hun kunne sitte på. Kanskje det var vanlig med så langt hår den gangen?


Og kan dere se de fine detaljene på blusen hennes? Hun har blonder på armen, sølje i halsen, og et fint kjede i beltet. Kanskje en klokke? Dette er en skikkelig stilig ung dame. Lekre sko ser det også ut som om hun har. 



Denne damen hadde nok ikke god balsam å ha i håret. Men det ser friskt og fint ut allikevel. Det må jo ha vært litt av et prosjekt å vaske dette håret! 

Min hårvask er nå blitt en fornøyelse, iallefall, så takk til Loftkroken og Cutrin!




søndag 4. mai 2014

"I am my memory"

Jeg har akkurat sett et tankevekkende program på NRK2; HUKOMMELSENS KRAFT.

Der utforsket den britiske skuespilleren Maureen Leipman sitt eget minne etter at hun "mistet" faren sin da han ble dement.

Jeg har alltid tatt minnet mitt som den største selvfølge. Noen ting i livet vil en kanskje gjerne glemme så fort som mulig, men for det meste prøver vi vel alle å hegne om minnene våre så godt vi kan. Iallefall vi som har hatt en normal, god norsk oppvekst med trygghet og kjærlighet.

Minnet om gode ting i barndommen følger oss hele livet. Ufornuftige men viktige ting fra ungdomstiden kan være som fine skatter vi tar fram av og til. Minner om slektninger, naboer eller venner som ikke lenger er blant oss tas også fram med jevne mellomrom. Har en levd en stund har en jammen opplevd mye!!



Skuespilleren Maureen i programmet mistet mannen sin for 10 år siden. Hun sa hun skulle ønske hun kunne huske hver dag hun hadde med mannen sin i 40 år, men det kunne hun ikke. Men så har de to barn sammen, og hun så nå noe fra mannen sin leve videre i barna. Flott tenkt og sagt.

Så nå sitter jeg her og setter ekstra pris på alle minner jeg har i hodet. Jeg håper de vil være der så lenge jeg lever. Jeg har glede av dem.

Og så må jeg ikke glemme:

Jeg skal skape meg noen nye, fine minner. Noen hver dag. Jeg gleder meg! 






Related Posts with Thumbnails