Jeg lager sjelden (les: aldri) pizza, men jeg ble jo litt nysgjerrig da IDUN presenterte en egen tørrgjær for pizzabunner. Hmmmmmmm??!?
Jeg trodde (som i Jarlsberg-reklamen) at "Gjær er gjær", men der tok jeg altså feil.
Den første forskjellen oppdaget jeg allerede i butikken; pizzagjæren var mye dyrere enn vanlig tørrgjær.(!)
Men derfra gikk det bare oppover.
Gjærdeigen (her representert ved en sleng-isammen-littavhvert-deig) ble fantastisk fin. Jeg laget den med vilje mye løsere enn jeg pleier for å se hvor samarbeidsvillig deigen ble med spesial-gjæren.
Og jeg ble positivt overrasket. Den var lett å jobbe med, klebet ikke, og holdt fasongen godt. Jeg brukte bakespatelen og bare delte opp store rundstykker i full fart.
Fylte to av dem med hvitløkssmør og varmet dem en runde til i ovnen til middag:
Pizzagjæren er altså ennå ikke prøvd på pizza. Får ta det til freddddann .......
Hei, velkommen til min verden!
I bloggen min vil du finne innlegg om interiør, mat, scrapbooking, hage og mange andre ting jeg synes er vakkert, interessant eller morsomt. Håper du vil trives her.
Jeg har forresten en egen bok-blogg der jeg skriver om bøkene jeg har lest.
2 kommentarer:
Det ser da ud til det blev vellykket.
Godt ser det ud og ikke noget så godt som hjemmebag.Knus og forsat rigtig dejlig dag.Knus Else
Det så da deilig ut :-) Morsomt det der hvordan produsentene stadig finner opp ting som vi ikke ante at vi trengte ;-)
Ønsker deg enfin tirsdag :-)
Klem, Nostalgia
Legg inn en kommentar