torsdag 7. mars 2013

Termos og hekling

Nå kommer bilde av noe du ikke ser så ofte:


Trekk til termos.

Slik ser termosen ut in natura:Nå er det jo sånn at jeg har forsøkt å pynte med pastellfargede interiørdetaljer i kjøkkenet, og den brune termosen passer jo overhodet ikke inn!Vi har enn så lenge ingen kaffemaskin, så vi trakter kaffe på gamlemåten i ny Moccamaster. 
Men oftest trakter vi jo mer enn vi drikker med en gang, og da er det kjekt å fylle resten på termos. Vi har to små istedet for en stor. Vi synes det fungerer best.
En termos pleier å stå framme på benken hele tiden, og jeg var som sagt ikke bekvem med den brune fargen, så jeg heklet altså like gjerne et trekk til den. Jeg brukte bomullsgarn som kan vaskes hvis når jeg søler på det. 

Muffins fra Søstrene Grene, duk fra Green Gate og form og brikke fra loppemarked.


Her har termosen plassen sin blant andre ting jeg bruker "hele tiden":Fantasimønster fra eget hode:


Og den passer fint til Pip-tekanne min også!


7 kommentarer:

liven sa...

Neimen så søøøt...og i herlige vårfarger!
Nå må jeg innom bokbloggen din en tur :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Det var jo en super ide, og ble kjempefint! Nydelige pasteller! Det eneste jeg synes skar litt i øynene nå, var den papirtørkerull greia på veggen - den MÅ jo nesten få et hektet trekk nå!!! Hi, hi!

God kveld og klem fra
Cathrine :-)

Fru Tunheim sa...

Så søt den var da, thermosen i rosa drakt.....forøvrig hadde nok Mannen i mitt hus fått åndenød om jeg hadde kledd thermosen i rosa trekk. Vi bruker også en liten Stelton kanne til kaffen, akkurat passe til oss to.....

Koselig koselig sa...

STILIG!!!
Sånn skulle jeg også hatt hahahaha, men når jeg tenker meg om. Vår gamle røde termos med offwhite kopp og donald klistremerke er så retrokul at den skal få slippe hahahaha ;)

Pip kannen din er råfin. Fy søren. Jeg har sett en eller annen reklame med kopper og sånt også i samme stil, åh så kult. Skikkelig sukkertøy :)

Meta sa...

Den termosen blir du väl glad av att se varje dag så kul med dina idéer.
Ha en fin helg
Kram Meta

Hos Jorunn sa...

Oj, den var kjempesøt og så herlige farger!! Skjønn den Pip tekannen din og søte muffinser. Ønsker deg en aller tiders søndag, klem fra Jorunn

Min stil sa...

Oj, den likte æ!!! Knallsøt termos, og passet jo perfekt til Pip-servicet. Sikkert fint til green-gate også. Flinke du!
Ønsker deg en god påske.
Klæm.

Related Posts with Thumbnails