søndag 13. oktober 2013

Ferie - Juan les Pins

Vi har reist endel i vårt liv, jeg og mannen min, men nå har vi blitt bedagelige, og velger nå oftest sol og varme framfor de store og spennende reiseopplevelsene. 

Vårt nye favorittsted heter Juan les Pins, og ligger en halvtimes kjøretur vest for Nice. Vi har vært endel ganger i Nice på forskjellige årstider, og jobbet oss i april vestover til Antibes. Da fant vi ut at nabobyen Juan les Pins hadde mye bedre strand, og jammen fant vi et fint hotell der også! Og i oktober er prisene lave. Det er fremdeles deilig badetemperatur, men sesongen er på hell, så mange steder er stengt. Men hva gjør vel det, når vi har en deilig leilighet, gode råvarer i butikken, minimalt innsyn på terrassen, gode bøker, badedrakt, 22 grader i sjøen, asurblått hav og solkrem!


I det fjerne sees yachtene til rikfolka, ofte rike russere, hvor de har helikopter på dekk. Tør ikke tenke på hva annet de har på de båtene!


Au revoir!


4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Bare det å handle i andre dagligvarebutikker med et enormt utvalg og med fornuftige priser er ferien verdt....Nyyyyt!

Camilla sa...

Ser fantastisk deilig ut :)

Mette sa...

Ah, dette er vårt favorittsted også!

Anonym sa...

Åh Juan Les Pins. Her var jeg i min spede ungdom på språkreise. Jeg hadde hatt fransk i ett år og snakket veldig lite!!! hahaha. Men for en tur det var, i 3 uker var vi der.
Så jeg synes alltid det er veldig gøy å se bilder og lese når folk har vært der :)
Elsket stranden der vi også - og var der hele tiden. Nydelig!!! Og jeg husker vi kjøpte mye frukt, ferskner og nektariner som var så store og mye søtere enn de vi var vant til her hjemme.
Den franske familien jeg bodde hos laget mye god mat - og de hadde alltid et lite glass med Pastis før middag - store som små. hehe :)

Related Posts with Thumbnails