mandag 24. februar 2014

Romantiske tøfler

Jeg er så heldig å ha en venninne på Kongsberg som er en racer med strikkepinnene. Derfor har jeg godt utvalg av gode og varme, og ikke minst fine sokker og tøfler.

Gjestetøfler har vi også, og jeg ser at gjestene nesten ikke vil ta av seg de deilige ulltøflene de har lånt når de drar. Derfor har jeg også kjøpt mange par av min venninne de siste årene til gaver.En dag kom jeg over noen utrolige søte tøfler på EPLA.NO. Ettersom min venninne ikke liker så godt å fikle med brodering og sånt, så regnet jeg ikke med at jeg kunne bestille noen lignende hos henne. Så jeg bestilte av TanteM som har et utvalg av tøfler og annet fint på EPLA.

Idag fikk jeg tøflene i posten, og de skal nå pakkes inn og overleveres som gaver. Jeg håper mottakerne blir i godt humør av dem! (Og varme på beina.)


Skikkelig knallfarge, og vårlig pynt. Det er jo dessverre kaldt i Norge hele året. (Jeg pleier å sitte ute på sommerkveldene med ulltøfler på.)


Har du lyst til å besøke TanteM's EPLA-butikk, så klikk HER.

Og her ser dere noe som har kommet i hus uten hjelp av internett; duk og fat fra bruktbutikk. Ligger foran meg på bordet mens jeg blogger :)2 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

De tøflene var skikkelig søte....

Siljalainen sa...

Kjempeflotte tøfler! For en god idé :-)

Related Posts with Thumbnails