tirsdag 12. juli 2011

Rakke

Det begynte kl 08.10 idag:

"Skal vi dra til Rakke idag?" spurte mannen min mens vi fremdeles lå i senga, jeg sov igrunnen, og hengekøya på terrassen var bare noen meter unna.

"Njaaaa, tja....." svarte jeg momentant. Så fristende å bare bli hjemme, lese, vanne litt blomster, smake på bringebærene. Å pakke sekker, smøre mat, koke kaffe, finne fram badetøy. Nei, det fristet ikke med tur idag. Og så skulle jeg på Zumba kl 19.00 også, og måtte jo forberede meg til det......Men tur ble det. Mannen min smurte niste og ordnet stoler og madrasser, og nesten som de første var vi på plass på Rakke utenfor Stavern.En som ringte oss fra byen, sa at der regnet det. Vi snudde oss rundt. Foran oss var den glitrende sjøen. Bak oss var DE regnværsskyene over Larvik:Og vi hadde sol til utpå ettermiddagen, og vi fikk startet badesesongen også idag. Her er det en fin liten skvalpedam for oss landkrabber. Høyvannet er her på vei inn, og da vasker fine bølger over oss når vi ligger nede i gropa her:Noen på odden bortenfor oss hadde med 4 barn, en bestemor, en hund og en barnevogn på tur:Og vi nøt dagen, og ble fort enige: VI DRAR HIT IMORGEN OGSÅ!!
(Og rett istad ringte en venninne som også blir med oss imorgen. Da får vi en ny, fin dag ved sjøen. Herlig!!)(Og zumba ble det også!)

4 kommentarer:

Bondekona sa...

Kan jeg få bli med med mine 4 barn og barnevogn?

Koselig koselig sa...

Herlig! Gjett hvem som er på jobb? Gjett hvem som hadde satt ut klesvaska si akkurat den dagen? Noe jeg aldri pleier å gjøre ellers..

haha ;)

Det lønner seg å være ute ved havet ja! Stavern er FLOTT!!!

Elisabeth sa...

Høres ut som en perfekt dag, nydelig!!!
Har lagt ut bilde av din nydelige portulakk på bloggen min idag. Den blomstrer så flott på kjøkkenbenken :))

Monica sa...

Så idyllisk det ser ut her! Sukk, jeg gleder meg til FERIE! Heldigvis strax helg, og da er det bare en uke igjen på jobb før 4 herlige uker! Kos deg! Klemklem

Related Posts with Thumbnails