onsdag 17. august 2011

Kortproblemer

Jeg ler meg fordervet når jeg tenker på et bursdagskort jeg så nylig. 
En venninne fylte 30 år, og mannen hadde kjøpt et herlig kort til henne.Dere har vel alle hørt Bobby McFerrins sang "Naaa, naaaa, na, na-n-na-na," og så videre.

Kortet den humoristiske mannen hadde kjøpt til 30-åringen var et sånt kort som det er MUSIKK inni når du åpner det. Skikkelig irriterende spilling, og altså denne gang Dont worry, be happy.


Kortet har jeg ikke fått tatt bilde av, men utenpå var et morsomt motiv av en fyr som har gått på trynet i bløtkaka. Det ER jo ikke så moro å stadig bli eldre, så derfor synes vel mannen at kona kunne finne litt trøst i sangen inni.


Men mannen er også en stor romantiker, så han hadde skrevet kortet fullt av gode ord til sin kone på bursdagen. Alvor og kjærlighet.


Men ser dere det for dere; hver gang han skulle åpne kortet for å skrive noe ordentlig og alvorlig til sin kjære for første gang siden bryllupet, så begynte f....enskapet å spille Don't worry be happy for full musikk. Skikkelig distraherende, og lite romantisk.
Og han måtte jo også få gjort det når hun ikke var hjemme, i dusjen eller på annen måte utenfor hørevidde. Men ikke så lett når det er ferietid, gjester, begge hjemme, osv.


Han er ganske teknisk og prøvde å finne ut om han kunne trykke noe sted for å stoppe musikken, men var redd for å ødelegge kortet. Med lyden på kunne kanskje batteriet bli brukt opp? 
Men han klarte å få skrevet ferdig til slutt, og "jeg gråt litt" sa kona som fikk kortet på den store dagen.
Puh, slitsomt med bursdag. Men kakene var gode.8 kommentarer:

Roka Design sa...

Hehe:)
Ser nesten frustrasjoen for meg:)
Godt kona ble glad da...etter alt aberet;)
Astrid Lindgren`s verden må du ta deg en tur til...tror jeg koste meg mer enn barna:):)
Fantastisk sted:)

Ha en fin dag hos deg:)
Klem fra Kari

Fru Tunheim sa...

HA, ha, ha...herlig, ser det for meg ja...skrivefrustrasjonen.

Mona Christin sa...

Jeg husker denne sangen og den var på topp i "Ti-i-skuddet" som jeg hørte på da jeg var 13... Ooæææ... Det er lenge siden.

Klem Mona C

Hegeslilleboble sa...

Hihi, herlig. For en jobb han har hatt, sikkert utrolig irriterende:)

Bustenellik sa...

Ååååå! Så romantisk :-)

Anonym sa...

Hihihi. Den var god :)

Har en drøm... sa...

Hihi, ser det for meg ja;))

Lissie sa...

Haha. Ikke enkelt!
Jeg fikk og et musikkort tilbursdagen nettopp. Og da ble det nesten frustrasjon når jeg skulle lese a4-arket som var limt inni. For det spilte, og spilte og spilte. Til slutt fjernet jeg flappen som var limt i midten av kortet og plasserte den på batteriet i kortet. Så ble det endelig stille.... Hehe

Ha en god helg!

Related Posts with Thumbnails