tirsdag 30. august 2011

Sweet Paul

Kort innpå for å sjekke om dere har fått med dere at KK har et bilag denne uka (nr 34)?Fru Tunheim gjorde meg oppmerksom på dette. Så tusen takk, frue! 


Dette lille magasinet var så koselig!! Da jeg hadde bladd igjennom det følge jeg meg oppløftet, kreativ .......og sulten.


Og sjekk bloggen til denne Paul-fyren; her kan du blant annet lage oppslagstavle av gamle øredobber og et metallbrett! Litt McGyver over dette, synes du ikke:6 kommentarer:

Smykkas sa...

Tusen takk for tipset. Jeg skal sjekke ut begge deler.

Vil også si at jeg lager øredobber. Jeg skal få lagt ut noen bilder med det aller første. Kan du beskrive litt nærmere de du nevner i kommentaren?

Klem

Bondekona sa...

Hmmm..
Kanskje verdt å sjekke ut?
:)

Fru Tunheim sa...

Ja, løp og kjøp....skikkelig feel good bilag. Vi har i dag testet ut pizza med manchego og pære, men brukte annen ost siden manchego koster det hvite i øyet..anderledes og kjempegodt. Kollegan min testet ut pizzabrødet i sykkelkurven med stor suksess..

Lisemoren sa...

Hei, long time no see, som de sier på film. Takk for koselig hilsen. Jeg er stadig innom og leser meg opp her hos deg, men har ikke hatt så så mye kapasitet til å kommentere for tiden. Det er alltid så hyggelig her på sidene dine. Jeg skal jammen sjekke ut dette bladet, takk for tips :)

Klem fra Lisemoren

Fruen sa...

Hehe.. Du syns rosen var fin ja! Hehe! Får se hva det blir til slutt:)
Ha en fin kveld!
Klemklem!

Anonym sa...

Tror jeg må sjekke det ut,, mac gyver :).

Hørtes utrolig godt ut, plommesyltetøyet ditt!!

Klem :)

Related Posts with Thumbnails