tirsdag 9. august 2011

Toppløs i sola


ER det noe rart at denne fyren gjør store øyne!!?

Der sitter vi i Kjerringvik blant badegjester, båtfolk og krabbefiskere, og så er det noen som driver toppløs soling blant tørkeruller og kaffekopper...

.


Men det er det igrunnen ingen som bryr seg om, for små og ikke minst store holder på med helt andre ting......

Kjerringvik ligger mellom Larvik og Sandefjord, og her er det fint å bade, fiske, sole seg, spise, lese, kikke, spasere, sove og fiske krabber fra en varm trebrygge. Våre venner har familiebesøk, og sammen har vi vist fram noe av det beste vi har her i Vestfold.


Vi har med ALT på tur:


Og krabbefiske kan en holde på med i timesvis.Men hva er dette? Blir det ikke fint vær hele dagen allikevel? Etter buldringen å dømme, så bør vi visst komme oss hjemover snart:


Nå er det kvelden, og det småregner litt. Men vi vet at noen vil dra til hjemlandet sitt om noen dager med gode minner fra ferien......

Mor og datter


OOOOOO


6 kommentarer:

Bustenellik sa...

Det så ut til å ha vært en perfekt sommerdag! I hvertfall frem til de mørke skyene og Tor kom. Det har visst vært skittvær her også, men jeg gikk glipp av det hele. Jeg sovnet til godvær, og våknet opp til godvær, men i mellomtiden var visst bakken blitt bløt. Mystisk ;-)

Hverdagslivet sa...

Så utrolig hyggelig dette så ut! Det må vel kalles for en perfekt sommerdag:))
Klem

Anonym sa...

Å, så deilige og sommerlige bilder :)
Håper dere riktig nyyyter sola.
Her driver sol og regn og konkurrerer om hvem som er fremme lengst. Det blir sånn ca 50\50, to timer i slengen.

Fru Tunheim sa...

Perfekte sommerminner....

Koselig koselig sa...

Vinker til dere i Kjærringvik, vi ser i grunn rett over til dere :)
Koselig innlegg og ja, det været ødela litt. Nå sitter jeg her i ponchoen min og har ankelsokker på også, brrr...små kaldt!

Moccamamma sa...

Det nærmeste jeg kommer varm sommer i år er å se på andre sine koselige feriebilder. Men, man kunne bodd på Afrikas horn og hatt det betydelig verre....

Joda - det kan være fare for at hjertene sendes hit og dit :)

Skjønn onkel på 91 som ventet på internett! For et kvantesprang han har vært med på i livet - nesten fra telegraf til world-wide-web :)

Håper du får masse glede av det nye kameraet ditt! Jeg har så smått blitt litt venn med speilreflekskameraet, men bloggbildene tas fortsatt med Ixus 95 IS.

Ønsker deg en fin uke videre!
Moccamamma :)

Related Posts with Thumbnails