tirsdag 15. mai 2012

Super film: Larry Crowne


Jeg har leid denne filmen, og har sett den 2 ganger! Det har aldri skjedd før, så da skjønner dere tegninga...

Tom Hanks himself står bak denne filmen, og som vanlig gjør han en super jobb. Han spiller en fyr i 50-åra som mister jobben. Dette er jo ikke et ukjent fenomen i USA for tiden, men filmen blir ikke en trist og håpløs affære; den blir en morsom film midt i alvoret. Den er full av håp, vennskap og godhet. 

Larry Crowne er en skikkelig feelgood-film for oss godt voksne som tenker litt på hva en selv gjør/ville gjort når ting ikke går etter planen. 

Og hva gjør Larry når verden går ham imot? Jo, han begynner fra scratch og begynner på college. Og tror du det blir en kollisjon mellom generasjonene når han skal jobbe sammen med folk som kunne vært barna hans? Neida, ikke i det hele tatt. Det går helt fint. En skal ikke undervurdere de unge. Og heller ikke gamlingene!

Det er mange morsomme typer i persongalleriet i filmen. Damen som håndterer lånet hans i banken, for eksempel. Det er kona til Tom Hanks i virkeligheten. Sånt ler jeg av.

Jeg har akkurat nå lastet ned soundtracket fra filmen. Kjempefin musikk! Håper dere har sett den eller kommer til å se den. Herlig!!

3 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Helt sikkert film for meg....kjøpes på Platekompaniet i morgen om de har den!

Takk for tips.

-Sanna- sa...

Film-glåming er et forsømt fenomen her i gården.
Det er for krøkkete å komme seg på kino, og enda værre å få leid seg noe.
Og på TV er det bare begredelige filmer....
Så du skjønner at noe særlig kunnskap om film er ikke å spore her !
Nå har jeg gått inn i en gruff-modus.
Været går meg på nervene. Jeg jobber jo mye ute og fikk frost i meg i november. Det har til dags dato ikke sluppet taket !
Snakk om å bli værsjuk !!

Mayen sa...

Står faktisk på lista mi over "må se" filmer, så det var fint at du kunne anbefale den ;o)Klem

Related Posts with Thumbnails