onsdag 31. oktober 2012

Du vet det er Halloween når..........


.......Harry Potter står foran deg i køen på Spaceworld sammen med den rødhårede kameraten sin ......... OG snakker perfekt engelsk sammen. (De snakket forøvrig norsk med damen bak disken.)

Noen lever seg visst godt inn i rollene. De gutta der var nok en 14-15, og seriøst godt utkledd. En føler seg litt teit når en bedriver noe vanlig og dagligdags som å gjøre ærende på kjøpesenteret, og så plutselig er det noe som ikke helt stemmer i ens nærmeste omgivelser......

Selv gikk jeg hjem og gjorde en kort opptelling av innkjøpt godteri, og så nok igrunnen ut som HEDWIG da den tiende gjengen med skrekkunger småtroll ringte på døra iløpet av kvelden!Godt det er over for i år. Grøss og gru!


2 kommentarer:

Spilloppa sa...

For en opplevelse :)
Jeg er ikke spesielt glad i Halloween, og har utelyset avskrudd i håp om at ungene har lært reglene...
Snart jul ja, og jeg kommer ikke på noe å ønske meg fra mannen *er det mulig* Men jeg gleder meg til førjulstiden, og jula :)
Har en utmerkelse til deg i bloggen min ;)

Fru Tunheim sa...

Du gir meg dårlig samvittighet....jeg har vært på jobb og Mannen hadde ikke tenkt på å kjøpe inn godteri.... Det kammer skjelden noen småtroll på vår dør, men i kveld kom de da vi ikke hadde noe klar....

Related Posts with Thumbnails