mandag 29. oktober 2012

Senhøsten går sin gang


Regnet pøser ned og nattefrosten har tatt kverken på det meste av hagens blomster. Noen roser holder fremdeles ut, men resten er det bare fotominner igjen av.


Snart er min kjære restituert etter meniskoperasjonen, og da kan han komme seg ut i butikkene for å kjøpe julegave til meg. Det går fort mot desember nå!


På God Morgen Norge idag snakket de om at en burde prøve å gjøre november til en sosial måned, invitere, finne på ting sammen med andre, ja, rett og slett være bevisst på at en skal gjøre noe hyggelig. Og det er jo smart, for i desember kan det vel ofte bli litt hektisk på vei mot julaften.

Har dere noen sånne koselige planer for november?


4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Har en middagsinvitasjon vi gleder oss til, men kanskje vi kan invitere selv også... God idé for november.

Mayen sa...

Det var da et slisomt vær ;o(. Her i nord har vi fantastiske dager, klarvær, sol og -3*, mens vi ser på TV at snøvær tar knekken på mye lengre sør.. Tror november alltid er en sosial måned her nord. Sola forsvinner den 22, vi går mye på besøk, baker sammen og fyrer i vedovn. Og besøkstallet på kino stiger i denne tiden.For min del er det messetid, så litt hektiske dager foran meg, men artig!! Klem

Anonym sa...

Hei hei og god snart november til deg også :)
Vi er bedt bort på middag og overnatting til helgen og det er bursdager an mass i kø i november mnd for oss. Bl.a min samboers også. Dessuten, har vi tenkt å feire med en god middag at det er 20 år siden vi møtte hverandre og ble kjærester nå i midten av november :) Det er koselig

og så kommer desember og enda mer julebord og bursdager :D
Herlig!!!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Related Posts with Thumbnails