torsdag 2. mai 2013

Marius Müller

Tilfeldigvis kom jeg over en låt med Marius Müller og Hilde Heltberg på YouTube en kveld. En jeg ikke hadde hørt på lenge.

Dere som har levd en stund vet selvsagt hvem disse to var; to av Norges beste musikere. Og flotte mennesker.

Men for 14 år siden fikk hele nasjonen den triste meldingen om at Marius Müller hadde omkommet i en trafikkulykke. Det er sikkert mange der ute som føler som meg, - at vi savner ham og alt han gjorde og KUNNE gjort i så mange, mange år.

Scanpix-bilde

Her er en fin side hvor du kan lese mer om denne uforglemmelige musikeren.


Og Hilde Heltberg er også borte. Med henne forsvant en bitteliten bit av ungdomstiden min, og jeg føler litt sorg over det. Hennes stemme og vesen var elsket av alle som er glade i musikk. Norges beste stemme? Ja, jeg er ikke alene om å mene det.Og så var det musikken som har rullet som en deilig karamell i ørene min i kveld:

 DEN SISTE LÅTA

Vil du høre du også? Trykk HER.

Kanskje var dette gode musikkminner for deg? Eller var dette helt nytt for deg som er ung?

Har DU en favorittlåt eller favorittartist du vil dele med oss andre? Jeg er åpen for tips om gamle glemte helter eller nye stjerner. Skriv gjerne en liten kommentar med et musikktips.2 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

De to der hadde så mye fint.....Jonas Fjeld og Hilde Heltberg hadde også fine duetter.

Ditt forrige innlegg leste jeg høyt for Mannen og han flirte godt da kjærlighetserklæringen skulle vare helt til din mann sa fra... Sånn er egentlig min mann også, så den kommentaren falt i smak.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Ja, det er trist at de begge er gått bort i så ung alder! Men musikken deres kan vi fremdeles nyte, og det bringer nok frem et og annet minne her også!

Jeg håper ellers at livet et greit, og at det er litt vårstemning i heim og hage!

God uke til deg, og god 17. mai feiring!

Klem Cathrine :-)

Related Posts with Thumbnails