onsdag 29. mai 2013

Nå skjer det noe!!

Vinteren har vært lang, og våren kald. Men NÅ ser vi at det har vært en slags vår som har fått plantene til å gro, og sommeren er på full fart i retning oss!!


Fine dager har vi brukt til litt forskjellige ting, blant annet besøk hos noen eldre venninner som disket opp med en fantastisk lunsj:Vi har vært i 40-årslag med en uforglemmelig tapas-servering, flott underholdning og koselige folk. Og pen pynt:
Datteren til jubilanten hadde dagens flotteste hår!!:


Men dagene har også gått med til drømmer om en nydelig hage med frodige blomster. Noen planter er blitt kjøpt til bed og potter, og det er jo en fornøyelse å vandre rundt på hagesenter og se på fargene.Noen ganger dukker det opp planter en ikke har sett før, eller som er i en prisklasse som er litt utenfor mitt budsjett. Og duverden så sugen en blir på å kjøpe mye mer enn lommeboka tillater!

Det er moro å jobbe i hagen, og når jeg tar på hagesko, shorts, luftig T-skjorte og skyggen.......ja, da er jeg KLAR!:


Vi har ryddet på plass det meste på uteplassen, vasket gjerdene som skal males, plantet litt.................og vi har kost oss. Når en ligger i Baden-Badenstolen og har DENNE utsikten, da er livet herlig!!


26 grader i skyggen!


4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Herlig innlegg... Og ja, kortet må holdes fast når man er på gartneri en fin vårdag. Ser ut som du har hatt kjempekoselige dager den siste tiden. Håper det blir mange flere av den typen.

Fru Tunheim sa...

Tusen tall for tips ang bringebærene. Jeg tror det kan være problemet og nå har jeg vært ute og klippet bort de angrepne skuddene og håper det ikke blir flere.

Koselig koselig sa...

Flotte bilder. Sommer sommer sommer :)
Og så har Grønn Glede begynt på tv igjen og det er bare fryd og gamasjer :) Sånn skal det være!
Jeg nekter å se ut vinduet akkurat nå og later som om det der ikke eksisterer. For jeg gleder meg også til den utsikten der, den er den beste som finnes :)

ps. for noen fine fletter på den jenta, utrolig stilig :)
Kreativt!!!

ha en fin onsdagskveld :)

Blogger sa...

BlueHost is ultimately one of the best hosting provider with plans for any hosting needs.

Related Posts with Thumbnails