mandag 3. juni 2013

KAN det blir bedre??Nå har det vært SOMMER i mange dager, og ifølge værmelderne får vi fint vær i uoverskuelig fremtid.


Uteplassen er ryddet og vasket, og vi har allerede tilbrakt mange dager og timer der.  I hengekøya eller rundt bordet med god mat og prat.


Min yndlingsbeskjeftigelse i disse dager er å pynte og ordne med blomster, flytte på puter, tørke bort blomsterstøv, legge på romantiske duker, drikke kaffe på et trappetrinn........


Jeg henger litt rundt syrinbuketten i disse dager og nyter duften. Selve busken står helt nederst i hagen, og jeg får glede meg over at de få som står på bussholdeplassen utenfor gjerdet har glede av den, iallefall.


Var dette fint?:
Denne fine suveniren er 30 år gammel. Kjøpt på min første sydentur (Kos, Hellas), og har faktisk hengt et eller annet sted siden den gang. Nå er den utepynt:


Pelargonier som snart før rot og skal få hver sin potte:


Det lille melkespannet (3/4 liter) bruker jeg til ispapir og annen søppel som ikke skal flyte rundt på bordet. Speil gir en fin effekt.


Skjermbrettet fra IKEA er veldig kjekt når solen blir FOR sterk:


 Disse fine dagene skal jeg gjemme i hjertet - og hjernen - til kalde vinterdager. Og så har jeg dem jo her på bloggen også nå, og kan bla meg tilbake og kose meg med sommerbildene når jeg vil!!


Åja, forresten. 
Jeg prøver å lage litt sommer inne også:

Gather ye rosebuds while you may,
Old Time is still a-flying:
And this same flower that smiles today
To-morrow will be dying.


Utdrag av diktet 
Gather ye rosebuds while ye may
av Robert Herrick (1591 - 1674).

6 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Så utrolig kjekt med en utestue til disse flotte lune og deilige sommerkveldene. Bare synd jeg ikke får bruke vår på hytta siden jeg er på jobb....

ELIN sa...

Å, sommerlig, vakkert og romantisk. Her tipper jeg du nyter gode stunder. Flott! Håper sommeren varer lenge i år. Klemmer fra Elin

Beathesbokhylle sa...

For en flott uteplass du har:) Det må være herlig å sitte der ute og koser seg om sommeren! Ser du har meldt deg på "Boken på vent" i dag men jeg fant ingen steder å kommentere. I hvert fall skal jeg snart ta fatt på Katherine Pancol sine bøker, har du lest de andre bøkene hennes?

Gråbekka`s Blogger sa...

Nydelig du hadde det! Var på bokpraten din og så, takk for så fin oversikt. Fikk mange gode tips av deg, så blekket sprutet mens jeg leste på leselisten din:) Ønsker deg en flott dag!:)

Gunsside sa...

Herlig med duftende syriner og sommerveranda :)
http://gunssidetest.blogspot.no/2013/06/bukett-i-hvitt.html

Anonym sa...

Kjempefint!!!!
Utrolig koselig uteplass, og veldig sommerlige fine bilder :)
Nyt sommerdagene, de er jo så fantastiske!!!

Related Posts with Thumbnails