mandag 30. juni 2014

Thorskogs Slott - Del 1

I begynnelsen av juni dro min kjære og jeg på en romantisk tur til Sverige. Ikke bare en dagstur med shopping på Nordbysenteret dette her, nei!
Thorskogs Slott ligger ca 1,5 time syd for Strømstad. Det er ikke langt. En kan gjøre som oss; stoppe litt på Torp shoppingsenter ved Uddevalla hvis en vil ha med noe snack til å ha på rommet.

Og hvordan er rommene?Ikke så aller verst dette, vel?? I 2009 spilte svensk TV inn serien Stjärnorna på Slottet nettopp her, og da lå Tommy Kjörberg i denne senga en uke! Gorbatsjov og George Bush her visst også ligget i denne senga. Ikke samtidig, får vi tro.


Dette er det eneste rommet på slottet med egen terrasse. Døren ut dit:  Møblene var gode å sitte i, selv om vi følte at vi var på et museum.


En nydelig kakkelovn var det også på rommet. Og se på stukkaturen i taket: Mitt nattbord. Det var rundt og vakkert, og jeg koste meg noen dager med avslapning og luksustilværelse:
Og det var ingen plastglass på dette rommet:


Dette er utsikten fra rommet, og når sant skal sies; det var et dobbeltrom i det røde huset vi EGENTLIG skulle ligget i:


Vi bestilte en pakke som Thorskog Slott kaller Vardagslyx, og som består av ettermiddagskaffe, 2-retters middag og et dobbeltrom i sidebygningen over. Og frokost, selvsagt.

Men den dagen vi hadde bestilt var det ingen andre gjester på slottet, så de lovet oss god kompensasjon hvis vi kunne forskyve oppholdet en dag. 

Og det kunne vi, og de holdt det de lovet; vi fikk slottets fineste rom!!

Vi fikk se rommet i den røde sidebygningen Smedjan der vi skulle bodd, og det var veldig fine rom der også. Neste gang vi skal dit kan vi med glede bo i et vanlig dobbeltrom. Uteområdene og stuene i slottet står uansett til alle gjesters disposisjon, så om vi sover 50 meter fra selve slottet, så er det ikke noe problem.

Jeg har lyst til å vise bilder fra den ene frokosten. Vi var bare 14 gjester den natten, men like fullt var det ingenting som manglet på frokostbordet. 
Og lokalene var det heller ikke noe å si på; friske blomster og stearinlys, storslagne malerier og hvite duker. Herlig!Flere bilder kommer i neste innlegg. Følg med.......

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails