lørdag 12. juli 2014

Thorskogs Slott - Del 4

Da skal jeg vise de siste bildene fra Thorskogs Slott. Noen av dere har kanskje vært der? De arrangerer 50 bryllup i året, og det er flest nordmenn som gifter seg der.


Thorskog ligger jo igrunnen "in the middle og nowhere", så en bør kunne sette pris på blomster og natur hvis en skal være der noen dager. I skogsområdene rundt slottet er det fine og godt merkede stier. Vi valgte den korteste rundtløypa på 2 km denne gang, men gleder oss til å utforske området en gang vi har litt bedre vær.

Kveldsstemning:
Dette er potetkjelleren. Den er omgjort til festlokale, og her er det mange som har selve vielsen når de gifter seg her:


Da sier jeg takk for at dere har sett på bildene mine. Jeg har ikke fått vist dere de lekre rettene de serverte til middag. Jeg fikk ikke beskrevet for dere den klassiske musikken som strømmet ut fra et kott under trappen og skapte en fin og avslappende stemning i slottet. Jeg fikk ikke fortalt at vi fikk en egen, liten spisestue for oss selv en kveld det var et stort selskap til middag der. Men jeg fikk vel formidlet at dette er et sted jeg virkelig kan anbefale? Vi kommer til å dra hit igjen, men faktisk behøver vi ikke ha flere overnattinger for å få en smak av luksus. Ettersom vi har ferjer fra Sandefjord til Strømstad på formiddagen, så rekker vi fint fram dit innen kl 3, som er innsjekkingstidspunkt. Da har vi hele ettermiddagen og kvelden der, og kan slappe av neste formiddag før vi vender kursen hjemover.

Her står bagasjen vår klar til avreise. 
Vi takker for oss for denne gang!


3 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Åh vilket vackert slott och helt underbara bilder! Tack för att jag följa med dit...
Ha en skön helg!
Sommarkram,
Titti

Villrose sa...

Nydelig sted! Er interessert i slott å besøke/overnatte på i rimelig kjøreavstand fra Østlandet.

Blogger sa...

BlueHost is ultimately one of the best hosting company for any hosting plans you need.

Related Posts with Thumbnails