lørdag 2. april 2011

Pynting av bil

Vi ryddet litt her om dagen. Etter at hjemmekinoanlegget kom i hus, så var det kanskje på tide å kvitte seg med VHS-kassettene.

Og inniblant der lå det en fotokonvolutt merket Kodak. Hva var dette, tro???Oj, her er jammen bildene fra noen år tilbake (- før digitalkamera) hvor jeg og min mann skulle kjøre et brudepar.

Sånne oppdrag er jo stas, så med tilgang på fin bil satte vi igang å pynte fredag kveld. Her skulle det bli overdådig pynting!!


Men til tross for hauger med tyll, silkeblomster i hauger og lass, eføy herfra til månen, brede gullbånd og allverdens greier, så ble det spinkelt allikevel, synes jeg.


Og jada, vi hadde diverse ballonger, plastbokser og greier hengende etter bilen. Her er det gjemt under bilen mens vi venter på brudeparet så det skulle se pent ut. Turde ikke ha tunge ting som kunne løsne og treffe andre biler. Skulle kjøre et stykke.


Eføy fra hagen.Legg også merke til heklet duk i ledig passasjersete foran til pynt. Det henger tyll mellom forsetene også, så brudeparet ser rett på det.

Og under ser jeg at det er pyntet med roser i dashbordet. Det hadde jeg nesten glemt. :-)Bilen var bare alt for stor!!! Pynten forsvant liksom, og en måtte nær innpå for å se hva som var gjort.
Men endel kvinnelige gjester hadde sansen og beundret verket.
Jeg skal også fortelle litt om selve kjøringen.
Jeg har giftet meg, men det var uten alt det obligatoriske styret. Fort gjort på kontoret. Funker fremdeles!
Men når en har levd noen år, så har en jo samlet litt erfaring og info i hodet, og det brukte jeg nå på dette oppdraget. Jeg har vært i nok bryllup til å se hva brudeparet og særlig bruden trenger iløpet av dagen.

Vi skulle kjøre brudeparet og noen av brudepikene/brudesvennene  til et sted ved sjøen hvor bildene skulle tas. Min mann kjørte brudeparet i den fine bilen. Forlovere og resten av barna (- tror alle nevøer/nieser var med og fulgte brudeparet til alteret) kjørte i min bil og en bil til som de hadde fikset selv.

Jeg visste da at bruden hadde tilbragt formiddagen til pynting i frisørsalongen. Hadde hun fått noe mat der, tro?
Hva hadde brudgommen gjort på formiddagen? Stresset, sannsynligvis.
Og forlovere/mødre/oppspilte brudepiker?? Hadde de hatt tid til å spise?
For hva skjer når brudebilder skal tas; jo, DET TAR TID!!!

Så skal alle til festlokalet, skåle, hilse og hele pakka. Det betyr at det ville blir en goooood stund til festmiddagen skulle serveres.

Så da vi kom fram til stedet for fotograferingen åpner jeg bakluken på bilen hvor det var ferdigsmørte rundstykker og vann til alle. Gjett om det ble godt mottatt!!!

Bruden var kjempesulten, og jeg så jeg ga henne ny energi for dagens krevende program.
Barna og en stresset forlover spiste i takknemlighet. Det var tydelig at dette var virkelig noe de trengte. For dere har vel kanskje opplevd det selv; folk som er sultne yter ikke sitt beste, og er i dårlig humør!!
Gi folk mat, så har du med hyggelige og medgjørlige mennesker å gjøre. Vanskeligere er det ikke.

Brudebildene ble fine, og alle var blide. (Vel, han minste brudesvennen var litt vanskelig å holde i ro, for han ville heller leke i fjæra i findressen sin enn å stå oppstilt sammen med de andre....)

Etter fotograferingen kjørte vi endelig paret til festlokalet og resten av gjestene. Puh....dette gikk bra. Ikke regn heller.

Og så skal jeg fortelle bittelitt om brudeparet. De traff hverandre via nettet, skjønner dere, og det synes jeg er så fint. Det er ikke lett å finne noen på fest eller på by'n! Internett fungerer, det har jeg sett blant kjente og familie, og lest om mange eksempler på.
Og dette er jo noen år siden som sagt, og de er fremdeles gift og har det bra!!!Heisann!! 

Jeg har visst scrappet en hel bil, jeg!!
13 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
syntes den bilden ble kjempelekker jeg,
masse jobb å ordne den sånn til,
så fin. moro med sånne minner,
å så omtenksomme du er som serverte mat.. lett å glemme det.
ha en nydelig helg,
klem fra sylvia

Anonym sa...

Skikkelig pynta bil du viser
Tenker brudeparet var fornøyde
Go helg videre til deg

Anonym sa...

Flott pynta bil og en herlig historie.
Jeg husker selv hvor sulten jeg var etter frisør og fotograf så vi satt i bilen og spiste boller før vi gikk i kirken ;)
Nettet må være en fin måte å treffes på , ja.
Der møter du jo straks noen med sammenfallende interesser og har et godt utgangspunkt.

Ha en fin helg :)

Line Elisabeth sa...

Så fint pynta bil!
Det brudeparet var nok fornøyd som fikk servert mat, omtenksomt av deg:)
Er fler og fler som treffes på nett om dagen ja:)

Ha en fin helg!

Klem Line E.

Bondekona sa...

Synes bilen var akkurat passe nydelig pyntet, jeg!
Skikkelig fin!

Jeg og Bonden traff hverandre på et busstopp..
Funket fint det også.
;)

Shy B sa...

Oi! Litt av ein flott pynta bil!
Gifting på kontor funker fint ;)

Anonym sa...

Så artig at du kom over disse bildene, og at du deler! Synes bilen var kjempestilig. Det du sier om mat er også viktig. Meget godt tenkt :).

Gifting kan foregå på så mange vis. Det aller viktigste er at det blir en minnerik dag, arrangert slik både brud og brudgom ønsker :)

Anonym sa...

Så lekkert pynta bil da,bra snill
du ja. Fine bilder og minner. :))
Klem.

Nostalgia sa...

Nydelig pyntet og dere ga nok brudeparet en uforglemmelig dag ! godt at det er noen som tenker på at magen også må ha sitt på en slik dag :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem, Nostalgia

Monica sa...

Fint "scrappet" den bilen! :) Skal være stas på bryllupsdagen ja, og da må man yte sitt beste - lurt at du husket å mate de :) Artig å finne bortgjemte bilder :)
Ønsker deg en god lørdagskveld :) Klemklem

ELIN sa...

Imponert over pyntinga. Det må ha tatt tid! Synes det var flott, og så omtenksom du er! At du hadde ordnet med mat var veldig godt gjort. Tenker de var super fornøyde :) Ha en fin kveld. Klemer fra Elin

Monica sa...

Å joda, når fredagen innebærer en Oslotur - så er det på høy tid å mase om den på manda! :) Og nå er det tirsdag så nå er den enda nærmere!!!
God tirsdag :) Klemklem

Blogger sa...

BlueHost is definitely one of the best hosting company for any hosting plans you require.

Related Posts with Thumbnails