lørdag 28. januar 2012

Fredagstips på en lørdag

Jeg synes jeg lærer så mye og får tips om både det ene og det andre her på bloggene, så når jeg selv finner noe nytt og praktisk og kjekt, så håper jeg noen kan ha nytte av f.eks dette:


På Clas Ohlson har jeg kjøpt en liten dørmatte for lenge siden som er fantastisk når det gjelder å samle skitt og sand før vi drar det innover i gangen. 


Problemet er bare at den er bitteliten, og nå når vi og andre komme inn med støvler fulle av snø, så er det vanndammer overalt i gangen.


Men så fant jeg en av samme slag hos JYSK, men den er mye, mye større!! 
(Kr 229,-)


Den klippet jeg til så den passer akkurat ved døren, og det er blitt tørrere og lunere ved inngangspartiet vårt nå.


Det gjorde jeg igår, fredag, etter fredagsrengjøringen (les: støvsuging litt her og der). 
Er meget fornøyd!  En betydelig forbedring. Matten tar jeg sjansen på å vaske på 40 grader i maskinen. Det har gått fint med de små mattene jeg har fra før, så det går nok bra med denne fra JYSK også.Fortsatt god helg!

8 kommentarer:

Bibbi sa...

Takk for supert tips. Ha en fin helg!

Linda sa...

Dette var lurt!
Jeg har samme problemet i min gang, skal sjekke dette neste gang jeg er på Jysk.
Ha en fin lørdagskveld videre!
Klemmings ;)

Connie sa...

Takk for at du deler.
Ha en fin søndag.
Klem Connie

Fru Andersen sa...

Smat, Jysk ligger jo rett nede i gaten her, så jeg må stikke innom i morgen. Jeg har jo en LYS matte rett innenfor døren, "kjempesmart" med fire barn og mann;-)

For noen dager siden skrev du til meg: "Barn er som åpne kar en kan fylle med glede!" Det har jeg tenkt på hver morgen siden jeg leste det. Tusen takk! Litt lettere å spre om seg med smil istedefor å irritere seg over små bagateller når en har disse ordene i bakhodet!
Det ble virkelig mitt motto!

Fine bilder fra kjøkkenet under her, liker vår og vårstemning:-)

Klem på du!

Bondekona sa...

Takk!

Grønsdal Gård sa...

Sv: Tusen takk! Det ble tur likevel :) Har bare ikke fått oppdatert bloggen skikkelig enda. Så nå sitter jeg i senga i Lillestrøm, og skal straks ut på shopping! Sverige var forresten skuffende, men jeg forstår absolutt hva du mener. Vi hadde ikke reist hadde det ikke vært for at samboer skulle på kurs til i morgen :) Ha en flott dag!!

Lill sa...

Lurt tips♥

Ha en flott uke
klem fra Lill

Koselig koselig sa...

Smart! Jeg må få en liten matte til å ha i yttergangen vår nå, det er søle og skitt overalt der.Isj. Det holder ikke med den lille som ligger der foran døra.

Related Posts with Thumbnails