onsdag 1. februar 2012

Bokprat

Heisann!
Trenger du boktips? Sjekk BOKPRAT-siden min. Jeg har lagt inn noen nye bokanbefalinger der nylig.
Du finner den  i høyre spalte her på bloggen, eller trykk HER.7 kommentarer:

Linda - HJERTEHUSET sa...

Å det passa midt i blinken då eg e på jakt etter ei ny bok å lesa.
Ha ein finfin dag:-)

liven sa...

Så kjekt!!

Shy B sa...

Takk for tips. Der var fleire bøker som eg fekk lyst å lese. :)

Mayen sa...

Så fint at du har bokanbefalinger også ;-)Ser at flere av bøkerne du har lest er etter anbefaling i "Familien", de tipsene som står der svikter sjelden. Har lest nesten all du hadde på lista di, og nå holder jeg på med "Enken" som ble anbefalt i høst!God bok ;-)

Fru Andersen sa...

Hallå!

Godt å vite at jeg skal styre unna nattog til Lisboa! Hos meg går det trått på lesefronten, har liksom ikke funnet tid. Dvs jeg kunne jo lest en side nå og da, men jeg liker å kunne lese litt i strekk liksom. Og begynner jeg på en FOR bra bok så må jeg lese om nettene og da blir jeg veldig fru kort-lunte om dagen;-)

Mellomstejenten her (snart 11.) leser Anne Franck for n´te gang. Skal lese den om og om igjen helt til hun klarer å ikke gråte sier hun. For når hun har klart det mener hun at hun kan lese Sarahs nøkkel. Det spørs vel om hun klarer å holde tårene tilbake;-)

Altså, jeg tror ikke jeg stiller opp på noe røde-lakkstøvletter-bilde...Jeg viste dem frem på jobben en gang, etter massivt press. Og kollegaene lo i flere uker, mens jeg ble hetende Strippe-Stina! Hahaha!

God helg og klem til deg!

Fruen sa...

Ååh så herlig vårbilder fra kjøkkenet:) Kjenner jeg blei i sånn godt vårlig humør nå:)
Vi har også sånne matter seg du nevner her. Vi har kjøpt på europris for en 30-40 kroner Vi er dog mindre altså:) 50x70 kanskje:)
Men kjekke er de hvertfall:)
Vi har raknet i sømmen, så den er moden for utskiftning:)
Ha en super helg!
Klemklem, Fruen i Nord:)

Koselig koselig sa...

Hei hei RoseSommer. Du jeg lurer på om du kan hjelpe meg litt? Jeg ser på din side her under "Min bloggliste" at mine innlegg kun kommer opp med overskriften på innlegget mitt, men ikke bildet. Jeg har sett dette skjer med "meg" på andre bloggersider også som har meg i sin bloggroll.
Nå har jeg sittet og her stirret og prøvd å lete litt, men jeg finner ikke ut hvorfor. Det er nok en innstilling ja, men jeg skjønner ikke hvem og hvor?!
Vet du? Er det kanskje noen andre som leser dette som vet?
Da blir jeg evig takknemlig!!!!

Related Posts with Thumbnails