onsdag 15. februar 2012

Noe har forandret seg

Har dere også merket det? Eller går alt som normalt hos dere? JEG synes iallefall at min bloggverden er i endring.

Jeg selv har vært en slapp blogger på nyåret. Og det er ikke bare hos meg det har gått tregt. Selveste Emmeline hadde sitt siste innlegg rett før jul hvor hun fortalte at hun skulle på juleferie. Og siden har ingen hørt noe fra henne?

Og for en stund siden oppdaget jeg at en perlefin blogg jeg har fulgt lenge var BORTE! Slukket og mørkt. Så synd.

MEN.......jeg har funnet andre, fine blogger i det siste, og ser at det stadig dukker opp nye bloggere som vil dele sin verden med oss. Supert!Vintermånedene er rolige for meg. Ikke noe hagearbeid, og i år lite snø å måke.
Bloggingen har jeg allikevel brukt ganske lite tid på, for jeg har begynt å LESE igjen. Og det noe skikkelig!! Bok etter bok farer gjennom huset (bibliotekbøker). Det er en herlig verden å drømme seg inn i bøkenes fortellinger. Jeg kjenner at endel av bøkene setter igang mange tanker i hodet mitt. Har dere det sånn også, kanskje? Og noen bøker er bare deilig, avslappende.

Og hvorfor har jeg blogget så lite, tro?
Vel, lesingen tar jo mye tid, men er nok ikke hele forklaringen. Kanskje har jeg vært sliten etter juleforberedelsene og selve julen? Eller kanskje jeg ganske enkelt ikke har hatt så mye å skrive om? Ingen turer, ingen spennende kulturopplevelser, ingen morsomme hverdagsopplevelser?

Men noen gjester har vi hatt, i det minste. Bildet under viser bildet av en bukett roser min gode venninne gjennom 32 år har gitt meg. Det at hun kommer med ORANGE blomster til mitt PASTELLhjem er ingen overraskelse. Gjennom de siste årene hvor min rosa/hvite/pastell-smak har blitt mer og mer tydelig, så har hun kommet med gaver som alltid er i høsttoner; kobberbrunt, orange, okergult.


Da jeg fikk en glinsende, kobberfarget sofapute av henne til bursdagen ifjor, så spurte jeg om hun synes den ville passe fint mot de hvite/lilla putene jeg hadde der fra før?


Vel, hun innså at det var bom, og puten ble med henne hjem igjen (hvor den passet utmerket!)


Dette innlegget hadde vel ikke noe nytt og spennende innhold bortsett fra bildene tatt i mitt hjem nylig.


Jeg gleder meg til våren, og pelargoniene mine i vinduet på vaskerommet har klart seg bra i vinter. De begynner nå skyte grønne, frodige blader. Litt gjødsel får de nå, og jeg vet de vil gi meg mye glede i månedene framover.
Hageblomstene i krukker og kar som ble båret ned i kjelleren i høst begynner også å strekke seg mot de små kjellervinduene, og jeg ser de lengter mot lyset og varmen. Akkurat som meg.

Jeg vil ønske dere alle en fortsatt fin uke.

15 kommentarer:

Mette sa...

Der var du, ja! Ja, blogger kommer og gar. Tenkte pa det her om dagen at jeg skulle hatt en liten gjennomgang og sett hvem som ikke er 'med' lenger i blogglisten min. Det ble med tankene. De kommer kanskje igjen! Men som du sier - det er jo mange andre og nye fine blogger der ute a fa inspirasjon av! Ha en fin fin onsdag.
klem Mette

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Jeg har også merket forandringer. Og hvor ialle dager er det blitt av Emmeline ja??
Har jo vært offer selv for denne blogge-tørken men grunnen der vil få sitt eget innlegg når det passer sånn.
Koselig at du fortsatt er med da:) Og så koselig å høre om våren som er i anmars i kjelleren din!

Jeg var en lesehest som ungdom, og har tatt dette opp igjen nå:) Anbefaler deg å lese bøkene til Kate Morton og Marina Fiorato(Glassblåseren fra Murano og Fruen av Sarono kommer på Mammut-salg) Nå skal jeg snart lese boken jeg fikk på morsdagen, Arven av Katherine Webb:)

Ha en fin dag da! Skal titte innom Bok- siden nå jeg;)
Klem Anita

Bustenellik sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen :-) Jeg har ikke opplevd så veldig stor endring i min bloggverden, men kanskje kommer det av at vi alle har vår egen? Ut i fra hvilke blogger vi leser og følger? Men selvfølgelig, det er også en verden i kontinuitet i det nye stadig kommer til, mens noen få faller fra. Blogging er like artig uansett syns jeg :-)

Og å lese er fantastisk! Elsker det! Men, jeg må ha tid til å sette meg ned med boken for og kose meg med den. Den tiden er det desverre ikke alltid at er der :-/

Her er det skikkelig vår i dag, det er deilig!
Håper alt står bra til :-)

Koselig koselig sa...

hallo! Jeg oser over av inspirasjon, men dessverre er jeg på jobben hver dag når LYSET for fotografering er som best. uuuurk!

Jeg gleder meg til hver helg, nå skal jeg kun fotografere på dagtid og det er lys.
Kjedelig når man har mange ideer da, men jeg skriver de ned ;)

Kos deg og jeg håper du får masse inspirasjon du også :)

Fru Tunheim sa...

Håper inspirasjonen din kommer tilbake med lyset og våren..... uansett er det deiligmå lese bøker og falle hen i en verden som er totalt anderledes enn den man har til hverdags, ,litt virkelighetsflukt.

For min del er jeg ikke et menneske med store ord, vyer og morsomheter og det bærer bloggen min preg av. Det blir ofte lite tekst, men nå er jeg en gang slik, så da passer det meg bra.

Ha en super duper kveld.

Anonym sa...

Jeg har merket meg det samme, ikke med min bloggelyst, men med andre. Det er som om lufta forlot ballongen etter 22 juli i fjor...

Moccamamma sa...

Jeg har vært og er bloggedaff selv - men det er fordi jeg fyller livet med gode ting ellers - kanskje aktiviteter jeg har blitt klar over at jeg savnet gjennom et rikt bloggeliv :)

Du blomstrer nok når sommeren nærmer seg, men nå er det jo vinter og spire ung sover jo når det ennu er vinter :)

Det var kjekt å se at du leser og koser deg med det! Det er jo det beste at vi har det bra med mye eller lite blogging.

Hilsen fra Moccamamma :)

sylvia sa...

hei.
ja det har vært sånn for meg å, tror det er mye livet som tar tak i en, ja at en får mye annet å tenke på, da er det ikke så lett å blogge, da må det bli personlig..
nydelige bilder fra deg i dag, minner oss om våren som snart kommer,
gleder meg,
klem fra sylvia

Mayen sa...

Bloggtørka sveiper over bloggeverden.. Heldigvis er det noen som er aktiv hele tiden, så litt får man no opp på bloggrullen. Kjekt at du e tilbake ;o)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Glemte å ta med Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay. Den MÅ du lese! Og den første boken hennes Bumerang. Har selv satt flere nye bøker på ønskelista mi, og skal bestille via Mammut.
Ha en fin kveld:)

Jennifer @ Town and Country Living sa...

Beautiful flowers and photos!

Alvas hobby sa...

Hei på deg!
Så skjønne bilder hos deg!
Falt virkleig for den helt nydelige boksen din med servietter,bare så vakker!
Fin søndag til deg:)

Connie sa...

Håper du snart er tilbake igjen.
Så mange fine vårlige bilder.
Så lekkert.

Klem Connie

Spilloppa sa...

Hei! Merker selv at det har blitt lite blogging siden før jul, litt fordi jeg plutselig jobber fullt og litt fordi det er omtrent umulig å få bra bilder i mørketiden. Nå er jeg kanskje tilbake, det er i allefall lysere ute ;) Ha en flott uke, klem Spilloppa :)

anne marie sa...

Ja,hos meg går i alle fall bloggingen i rykk og napp,hihi:)
Nå for tiden er det nok scrappebloggen min som har blitt oppdatert mest,for scrapping har det blitt en del av, og bloggen er en fin plass å lagre bildene:)I tillegg er jeg aktiv på et koselig scrappeforum,og jeg jobber mer:)
Men jeg er rundt og titter i andres blogger,og koser meg med det:)
Du er i alle fall en av favoritt bloggerne mine,og jeg gleder meg til det spirer og gror rundt dørene dine:) Du har jo slik en fantastisk fin uteplass♥

Related Posts with Thumbnails