onsdag 14. august 2013

Sommerminne 2013 - 1
Jeg tror de fleste som blogger gjør det for sin egen del, og ikke for andres. Men det er utrolig moro å se hvor mange som har vært innom bloggen en dag og lest det du har skrevet/vist fram.

Og ikke minst når det kommer kommentarer under innlegget; da er det ekstra artig!


Dette innlegget har jeg laget KUN for min egen skyld. Jeg vil kunne bla meg bakover i bloggen på en kald vinterdag og se på disse sommerminnene, huske rundene i hagen hvor disse blomstene ble klippet av fordi de hadde brukket, sto bortgjemt el.l.Ha en fin dag!2 kommentarer:

liven sa...

Kjempefine bilder å se tilbake på dette :)
Og blogger gjør man jo mest for sin egen del, men det er nå jammen kjekt å få litt kommentarer på det en gjør også :)
Selv er jeg ikke så ivrig påå bloggingen lenger, men bruker Instagram. Kjapt og fort...men ikke så koselig på blogging :)

Ha en fortsatt fin onsdag

Anonym sa...

Jeg syns det er sååå koselig med sommerminner, høstminner, vårminner og alle mulige minner som jo faktisk en blogg blir!!! Anbefaler deg å slenge inn Link within under innleggene dine, om ikke andre ser på de så se sjøl. Jeg syns det er utrolig morsomt å plutselig finne igjen innlegg som jeg har laget tidligere og glemt. Kjempetrivelig!!!

Instagram er morsomt da, som Liven over her skriver, men nei det er ikke like koselig og jeg må vel si at mye av kvaliteten er rimelig kjip da. Det er litt festlig med alle skotuppbilder (folk går aldri lei.. ikke jeg heller haha) og bilder av tallerkner dandert fint med maten og så har vi jo alle fashionistaene og sånne som meg som ikke tar det så seriøst og ikke har det behovet for å vise meg fram hahahaha ;) Ja det er noe for en hver smak!!!

Kos deg i dag, det skal jeg :)

Related Posts with Thumbnails