søndag 22. september 2013

Vær er ikke bare vær.......


"Vær er ikke bare vær, vi responderer følelsmessig på det, som om det skulle være personlig."Disse kloke ordene leste jeg i KK nylig, og de er skrevet av livscoach Christine Otterstad.


Og jeg er helt enig, vi blir i bedre humør av sol og varme enn regn, gjør vi ikke? Jeg har snakket med folk som jobber i butikk, og de sier at de har merket at folk har vært i mye bedre humør i sommer, og de tror det er det fine været som er grunnen. Folk flest er høfligere, mer tålmodige og hyggeligere. 


Så vår væremåte blir altså påvirket av været? Ja, JEG blir iallefall litt enklere å ha med å gjøre når solen skinner. Mens dette skrives pøser regnet ned utenfor vinduet, og jeg vet at blomstene på bildene over snart må takke for seg for i år. Og det er helt greit. For det er en av de fantastiske tingene ved Norge; vi har så flotte årsstider!

Og hvis jeg en gang i februar hutrer mens jeg kaver meg fram i snøen for å hente mer ved, så vet jeg at om noen få måneder kan jeg igjen nyte utelivet:
4 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Helt enig i det du skriver, været betyr mye for oss. Jeg har også merket at folk har vært så mye mer glade og fornøyde over sommeren og høsten i år...nå har vi fått ladet opp batteriene til vinteren:)

Så flotte blomster du har, virkelig vakkert hos deg!!

Ha en fortsatt fin søndag, her har solen såvidt begynt å titte frem.

Klem fra Jorunn

angie sa...

wunderschöne blumendekoration, ich liebe die stiefmütterchen!!! alles liebe von angie aus deutschland

Fru Tunheim sa...

Det er helt sant tror jeg....at været har stor betydning for vår mentale helse.

Mayen sa...

Denne lange lyse sommeren har vært helt fantastisk! Og i dag skinne solen fortsatt, litt frost på bilruta i morges, men nå skinner sola ute og temperaturen stiger ;o)

Related Posts with Thumbnails