onsdag 20. august 2014

Føl deg ikke trygg


Jeg er så heldig å ha en venninne som jeg har kjent helt fra barneskolen. Hun er seriøs og ordentlig, en god mor, kone, datter og venn. Hun er til og med sykepleier. Mer ordentlig kan en vel ikke bli?

Men så.....noen ganger slår hun til. Og da kan ingen føle seg trygg.

Og i kveld holdt hun på med en av vårt samfunns mest skikkelige ting; å sette bind på skolebøker.

Og det er ikke hvem som helst som eier bøkene; det er hennes yngste barn, sønnen i huset, som har startet siste år på videregående. Og når jeg ser på bildet hun sendte over sammen med teksten "Siste gang jeg setter på bokbind!", så blir jeg imponert over hennes humor og initiativ:Bøkene er pyntet med klistremerker og merkelapper, og på lappene har mor skrevet tekster som "Gromgutten" og "Fysikk for mammas gutt".  Klikk på bildet selv, så ser du at jeg ikke juger!4 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Noen ganger savner jeg den tiden.. Det hele gikk så altfor fort og plutselig var det borte.

Eva Helen sa...

Ha ha, herlig!!
Har ikke satt på bokbind på videregående-guttens bøker, enda. Nå er jeg inspirert!!

fint med humor :).

Hverdagsliv det gode liv sa...

He, he, he, genialt!!! Regner med sønnen aldri lar sin mor sette papir på bøkene noe mer :o) Med fire barn og noen år i mellom hver, så har det blitt mange år med denne jobben, det har gått greit fram til i år. Da skulle det være plastikk på bøkene til datteren, jeg trodde sannelig jeg skulle bli sprø.... men det gikk det også :o) Herlig kveld til deg!

Hos Jorunn sa...

Det var mamma'n sin det!! Koselig og humoristisk skrevet på merkelappene..hihi..

Ha en fin søndag!

Klem fra Jorunn

Related Posts with Thumbnails