lørdag 14. mars 2015

Helg!


Under mitt 6-ukersopphold i sofaen med Hallux Valgus-operert ben gikk det fint å få stilt de mest primære behov (mat og drikke, varme og vask) ved hjelp av mannen min som stelte heime.

Men mine sekundære behov var det verre med. 
Som innkjøp av friske BLOMSTER!


Min kjære, men "handlingslammede" mann bare HATER å handle. Alt. Samme hva det er. 

Så hvis dere tror at jeg tok sjansen på å slenge ut kommentarer som "...og mens du er på REMA, så se om de har noen fine primulaer, eller noen billige rosebuketter. Og hvis de ikke har det, så stikk inn til Bjørg i blomsterbutikken ved siden av og se hva hun har......"

Nei, det tok jeg bare ikke sjansen på. 
Han skulle vare ut hele 6-ukerssykemeldingen min.

Men heldigvis fikk jeg disse av min stedatter:


Og de sto lenge. 

Men jeg kunne jo ikke bare sitte og glane på fine blomster.
Jeg surfer også på nettet og fant mye interessant. Og jeg oppdaget gledene ved Instagram!

Først dette artige skiltet jeg gjerne skulle hatt:


Og så har jeg tatt to screenshot av Myshabbyhomes bilder på IG. Jeg vet ikke helt om det er greit å gjøre det og vise det på en blogg sånn som dette, men dere ser hvem som har lagt ut bildene. Kanskje dere vil følge henne?:Og var ikke denne artig?Men småfuglene her i nabolaget fikk mest mat av naboen rett over gata nå i vinter. Han har perfeksjonert fuglematingen etter at han ble pensjonist. Han har laget intrikate oppheng med oppspente wirere så ikke skjæra skal komme til, for eksempel. Rett utenfor kjøkkenvinduet sitt. En engasjert fuglevenn!Etter etpar uker måtte jeg bli med på REMA for å holde blodtrykket nede på min kjære. Godt å komme seg ut bittelitt, iallefall. Og DA fikk jeg handlet meg noen blomster :D
Men handling kan jo skje på mange måter. Via EBAY, for eksempel! Og gjett om jeg har hatt god tid til å shoppe der, dere! 
Mye billig og bra. Som washitape til en dollar for rullen. Disse med glitter likte jeg supergodt! De finnes i mange farger, men jeg valgte lilla og grønn. Bredden er akkurat som vanlige telys, så jeg måtte jo selvsagt dekorere etpar. Jeg vet ikke om tapen tåler at lyset blir varmt, men har en dem i sikre staker/fat, så kan en ta sjansen, vel? Pent uten flamme, iallefall.Möllegården i Danmark har gratis frakt/fortolling, så nye Green Gate termokopper + annet lekkert kom også i hus mens jeg satt i sofaen.


Disse hjertene er vel egentlig julepynt, men de skal få være framme hele året! 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så mye fint da :)
Og du er oppe og løper nå ikke sant?
Blomster må vi ha, jeg må også handle selv haha, men det var koselig at din stedatter tok med til deg da. Det var hyggelig og omtenksomt :)

Ønsker deg en riktig god helg :) Nå skal jeg pusse vinduer her jeg ! haha ...

Anonym sa...

Åh så mye fint da :)
Og du er oppe og løper nå ikke sant?
Blomster må vi ha, jeg må også handle selv haha, men det var koselig at din stedatter tok med til deg da. Det var hyggelig og omtenksomt :)

Ønsker deg en riktig god helg :) Nå skal jeg pusse vinduer her jeg ! haha ...

Villrose sa...

He-he. Ikke så lett å manipulere bedre halvdeler til å handle akkurat det man trenger!
Men du fikk jo en vakker rosebukett :)

Related Posts with Thumbnails