tirsdag 27. april 2010

Muskater og prinser

Pelargonier.
Nei, jeg nekter å kalle dem pelliser!
Skal det brukes korte, greie navn, så foretrekker jeg de gamle som generasjonene før meg brukte.
(Så får vi se hvor lenge det prinsippet varer.....)

Igår var jeg på møte i Hagelaget. Har noen bilder for de som er interessert, men skal legge dem ut senere. Må bare en tur på SPENST og levere litt utsondret kroppsvæske først!

Mens dere venter i spenning kan dere jo gå inn på Pelargoniumnettet og få masse tips, eller melde dere inn i Norsk Pelargoniumforening. Det koster ikke noe.

Her er prinsen min!!

(Den har selvsagt et et flott navn. Hva det er  aner jeg ikke. Vet de som er spesielt interessert selvsagt kan massevis av navn og slektsforsker på disse blomstene, men mine prinser og muskater heter "Åh, er ikke DEN fin, a??!!")

1 kommentar:

Fru Andersen sa...

Hehe, ikke enkelt med blomster navn, synes nå den bare kan hete prinsen jeg da;-)

Takk for markisetips forresten, ikke dumt, løp ut jeg men dessverre er duken så fæl at det ikke går å snu den hverken den ene eller andre veien. Vi ser den også så godt inne fra spisesuen siden det er store vinduer der at det ikke er noe kjekt med denne gustne markisegreien vår.

Men skal ihvertfall følge rådet ditt om vi får tak i ny duk! Kjells markiser ville ikke selge oss det, de mente hele opphenget og alt var for dårlig. Men det tror jeg faktisk at det ikke er..

Kanskje jeg bare får kjøpe en stor parasoll;-)

Fantastisk konfirmasjons gave under her, du verden så flott!

Gooood tirsdag!

Related Posts with Thumbnails