mandag 24. oktober 2011

Siste halmstrået

For 10 dager siden, altså 14. oktober, tok jeg dette bildet en tidlig morgenstund.


Ved og hagemøblene skal overvintre her under tak, og noen av plantene som skal i kjelleren har fått midlertidig oppholdstillatelse her til frosten virkelig truer tilværelsen deres.

På bildet her driver tomatplanten fremdeles og gir meg tomater, men nå, 10 dager etter har den gitt tapt for frosten. Jordbærene er fremdeles OK, da!


Men denne uken kommer snille kommunefolk og henter høstens hageavfall, så nå får jeg være hard og rydde unna resten. Har ikke lyst, for noe blomstrer som bare det!


Margerittene bryr seg ikke om litt nattefrost på plenen, så lenge de står i le ved trappa vår.


Dette treet må i kjelleren straks. Kan ikke ta sjansen på at det plutselig kommer uventet frost. Takk for i år! Håper jeg kan vise det fram til dere neste år også.


Men disse hardhausene på trappa klarer seg nok en stund til. 
Ha en fin uke!

7 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Nydelig utestue du har....og potetplanten, får du den til å overvinte i kjelleren altså? Det har jeg ikke prøvd, kjøper ny hvert år jeg.

Hverdagslivet sa...

Dere har det så utrolig koselig utenfor, og det ser ut som du er så flink til å stelle med plantene dine. Kunne godt trengt litt av de grønne fingrene..
Klem Anne Karin

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Fantastisk at blomstene står ennå! Så mange vakre planter du har, altså! Skulle ønske jeg hadde en anelse grønne fingre selv... :p

Ha en fortreffelig dag!
Klem

Shy B sa...

Fin uteplass du har. Eg må finne ein lur plass til mine nye pelliser i vinter. Har ikkje kjellar, og fjor fraus dei ihel på boda mi.

LadyLaLaura sa...

Hei og hopp :)
Så koselig du har det :) ha en flott dag videre!

Barbros lille atelier sa...

Så nesten litt sommerlig ut hos deg:-) Koselig uteplass med mange fine blomster!

Klem

Ninni sa...

Så koselig terrasse dere har, selv vedstabelen er deokrativ :) Absolutt interessant ifm boken. Skal du ha tomater og jordbær i år også?

Related Posts with Thumbnails