lørdag 24. mars 2012

Bok til påske?

Jeg har lest mange flotte bøker i det siste. 
Trenger du tips om en bok til påske som IKKE er krim, så gå gjerne inn på BOKPRAT-siden min og se om noe kan passe for deg.10 kommentarer:

Mary-Anne sa...

takk for tipset :)

Mary-Anne sa...

ja, eg må bare legge til at eg elsker boken "å telle duer" ... den gikk rett i hjertet, og nå har forfatteren enda en ny bok ? blir plutselig å finne i min bokhylle ja !
og som eg koser meg når eg leser karin brunk holmquist sine bøker ... eg har lest potensgiverne, rapsgubbene og nå begynt på sirile gentlemen søkes. eg får simplethen ikke nok av slike koselige og srtige historier som handler om furnurlige eldre's påfunn ... som feks Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant, skrevet av jonas jonasson ... herlige historier som trimmer lattermusklene og minner meg om mine besteforeldre :)
igjen -takk for knallgode boktips :D

Fru Tunheim sa...

Jammen har du lest mange bøker..... Jeg er plutselig helt utav lesemodus for tiden, men kommer nok sterkt tilbake.... Mange gode tips er i alle fall å finne her hos deg når leselysten er på plass igjen.

Koselig koselig sa...

Jeg holder på med denne fotoboken min jeg da hahahaha :)
og når jeg lander i sengen etter endt dag, så er det Asterix og Obelix som skriker etter oppmerksomheten. Det er så koselig å sovne med de bakpå øyelokka for å si det sånn :)

Men nå skal jeg se på bøkene du har lest. :) God lørdag

-Sanna- sa...

Juhu....
Koselige hjerter, sånne skulle en hatt til scrappingen....
Får ikke lest ei bok for tida, jeg.
To linjer, så må jeg begynne på nytt.
Etter en halv side, har jeg ikke peiling på hva jeg leser.
Har det sånn i perioder.
Jeg har en datter med ADHD, og hun har det på samme måte.
Og hun har vel det fra et sted hun også !!
Nei, nå skal jeg ut å gå en tur på skaren. "Go' elg" til deg !

Cathrines Kreative Hjørne sa...

God morgen!
Jeg har 2-3 bøker som venter tålmodig på å bli lest, men nå som vårsola begynner å virke og jeg har kviknet litt til, skal jeg se om jeg ikke klarer å holde meg våken lenge nok til å lese 1 kapittel eller 2!

God helg der sørpå - fantastisk flott vær da! Jippi!!!

Klem Cathrine :-)

Mary-Anne sa...

så bra at du får ordnet deg den hundreåringen :) eg syntes den er litt treig i starten, nesten litt barnslig skrevet, men herlighet som den tar seg opp ;)

eg har hørt om den filmen, men mine fransk kunnskaper er ikke mye å skryte av og da eg lastet den ned (hysj!) så var det ikke tekstet. eg får prøve igjen ;)

ha en flotters lørdag :D

Mari sa...

Lottomillionæren har jeg nylig kjøpt meg så det var fint å se at du likte den. Gleder meg til å lese den. Har du lest "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai" av Mary Ann Shaffer? Ypperlig til å kose seg med noen timer i påskesola :)

Mari sa...

Jeg et helt enig, boken har en flott historie samtidig som den er lærerik. Hva med Barnepiken av Kathryn Stockett, har du lest den? Temaet er ikke det samme men historien gir leseren den samme gode følelsen.

sbo sa...

thank you so much. fosbor good Archive

Related Posts with Thumbnails