mandag 9. april 2012

Når vi ser tilbake......

....på påsken 2012.............så har den ikke vært så aller verst! Litt besøk har vi hatt.......


........men for det meste har vi slappet av i tosomhet inne i varmen.


Våren her på Østlandet har jo vært så fantastisk varm og solrik, så det ble en stor overgang med den iskalde nordavinden som  jaget oss alle inn nå når vi liksom virkelig skulle være ute og nyte disse aprildagene.


En av gjestene kom med denne fine tøykurven fra Kremmerhuset:


Egentlig er den vel til brød, men jeg satte en bolle i den, og da ble den en blomterpotte som dere ser.


Giveren hadde imidlertid litt vondt for å gi den fra seg, for hattegal som hun er, så oppdaget hun at den igrunnen passet fin som en vårlig hatt:


Jeg fikk snakket henne fra å kjøpe en kurv til som hun kunne bruke som påskehatt, men var igrunnen også fornøyd med at jeg kjenner folk på nesten 70 som kan leke litt!


Jeg håper dere har hatt en fin påske. Nå får vi nyte våren, og jeg håper vinden snur snart så den bringer mer av den deilige varmen til alle plantene som spirer og gror i hagen nå.


Og velkommen til 2 nye følgere som har dukket opp i påsken! 
MontanA er en polsk blogger som driver med papirhobby, og Kristin med bloggen Villa Wonka blogger om oppussing, interiør, reiser, bøker og alt mulig; akkurat sånn som jeg liker!


Powitanie/Velkommen!
Til dem og til våren.


5 kommentarer:

Bustenellik sa...

Vel overstått :-)
Det er bra å se voksne som fremdeles kan leke :-)
Fin kurv (ja, eller hatt, da)!

Fru Tunheim sa...

Høres ut som dere har hatt en kjekk, stille og rolig påske...det har vi også, men nå er jeg glad for at hverdagen er tilbake, også på matfronten, er i grunn blitt litt matlei. Hverdagene er de beste dagene synes jeg, men jeg skulle gjerne hatt litt mer tid med Studenten, som har vært med sin far hele påsken.

Ønsker dere en fin ettermiddag og kveld

Lisa ~ Litt Slitt og Litt Hvitt sa...

Høres ut som en veldig koselig påske dere har hatt :)

Kos dere med hverdagen igjen i morgen :)

Og ha en kveld i kveld :)
Klem Lisa:)

dagdrømmeren sa...

Hihi, fin hatt :)
Vi har også hatt en fin påske. Det blåst godt hos oss også, men stort sett har det vært såpass ok at vi har fått en god luftetur hver dag. Det gjør godt for både små og store å komme ut litt. Påsken har også gitt tid for innekos. Herlige dager.

Kjekt du ville være med på giveawayen min. To lodd til deg:) Og takk for linken til den herlige youtubefilmen. Den var bare fantastisk!

Ønsker deg ei god ny uke
Klem Tonje

sbo sa...

thank you so much. fosbobetr good Archive

Related Posts with Thumbnails