torsdag 21. juni 2012

Tiden er ute.....

.....og ikke inne ved PC'n i disse dager, men noen bilder kan jeg jo legge ut mens jeg sitter her en kveldsstund og klør på myggestikk og halv-følger med på en fotballkamp.
Hagearbeid og hengekøye er mine favorittord nå. Is og kaffe hos naboen, jordbær og fløte hjemme er heller ikke så dumt. Juni i Norge med akkurat passe sol: Kan det bli bedre??Denne pelargoniaen har utrolig doble og fine blomster. Jeg var redd den sto litt mørkt her innerst på uteplassen vår, men det ser ut til å være en perfekt plass for den.


Minner fra vår deilige tur til Danmark i vår;
skjell fra stranden i Skagen.

Naboen kom med noen gamle madrasser ifjor. De har vi kuttet til så de passer benkene på uteplassen. Tynne rysjepledd til kr 149,- fra IKEA  gjør dem lyse og fine. Deilige å sitte på, og ikke minst å hvile middag på:


Men jeg liker meg best i hengekøya. Som dere ser hører jeg på lydbok ("Barnepiken"), og nyter solen.Et gammelt vindu jeg har fått satt inn speil i:


En av vårens helter! En primula sto så vissen og svak, slengt bak en busk en gang rundt påsketider. Den fikk komme fram i lyset for noen uker siden og blir nå passet på. Og heisann, se som den titter fram!

Den sier GOD HELG!!


5 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Ingenting er som norske laaaaange lyse kvelder og er værgudene med oss, er det perfekt. Da skal livet lytes,,ikke blogges.....ja, ja, litt blogges da.

Ha en strålende helg og kveld. På meg blir det jobbehelg.

-Sanna- sa...

Ja, det kan du si !
Her har det ikke vært mye til sommer å skryte av. I dag kom det sol og jeg hadde fri.
Men hva skjer? Jo det stanker så utrolig møkk rundt dørene. Ikke kunne jeg henge ut klesvasken og ikke sitte ute. Det reiv og sleit i brystkassa og øynene rant. Makan til bønder !
Spre møkk i solskinn, det er uakseptabelt.
Lukten siver foressten inn óg !
Nei, nå flytter jeg til byen !

Mette sa...

En deilig uteplass! Ja, nyt de lange lyse kveldene. Merker jeg har mindre tid foran pc'en for tiden, her ogsa. Litt ok med annet pafyll!

Koselig koselig sa...

Helt enig! Ute, sol, kos, terrasse, hage, annet hygge, gåtur, sykkeltur, is og hygge.

Pc tar vi på grå dager, som nå! :) God St. Hans feiring. Jeg satser på sol (optimist haha)

Nostalgia sa...

Enig ! Nå er regnet på plass igjen som det seg hør og bør når det nærmer seg St.Hans, men vi har hatt noen deilige solskinnsdager :-)

Kjempekoselig uteplass dere har <3

Ønsker deg en fiin helg !
Klem, Nostalgia

Related Posts with Thumbnails