torsdag 3. februar 2011

Oh what a day, what a happy, happy day.....(Del 2)

Dere som leste gårsdagens innlegg så at jeg avsluttet med at en BUDBIL sto utenfor porten med en pakke til meg. Nå skal dere få se hva som var i pakken:


For noen dager siden leste jeg at Emmeline hadde kjøpt noen aldeles skjønne eggeglass hos Cath Kidston.

"Led meg ikke inn i fristelse..........
..........jeg kan gå selv."


Til mitt forsvar må jeg få si at jeg faktisk ikke har mer enn 2 like eggeglass fra før. Pluss noen single fra loppemarked, da.
Er de ikke verdens søteste?? Har tenkt å ha dem framme til andre ting enn egg. Til telys, til brukte teposer, til akevitt.......

Men det var selvsagt mer i esken. Det kommer ikke en budbil hjem til meg to dager etter at jeg bestilte varer hos Cath Kidston i UK med bare fire eggeglass, skjønner dere vel!!
Det var jo et opptørkningshåndkle og to tallerkener i pakken også. (Er det ikke sprøtt; den frakten betalte jeg bare 10 pund for!)
Too much??


Tror ikke det, nei! 


Snart skal vi til Cambridge for å feire min manns bursdag. Jeg har innbildt ham at vi skal dit for at han skal komme på Imperial War museet i Duxford, men egentlig skal vi besøke Cath Kidston-butikken i byen. Bare synd vi travel light med bare en liten sekk. Får kaste klærne mine før jeg drar hjem, tror jeg. (De som skulle vært i sekken, altså.....)

Men det er ikke så farlig. Jeg kan jo sondere terrenget og se hva jeg trenger ønsker meg, og så kan jeg jo alltids få en budbil til å komme med noen godsaker igjen senere........

Og som om ikke pakken fra Cath Kidston gjorde dagen til en fin dag, så ble det visst ENDA noe mer nytt idag..............Vi fikk ny bil!The End

12 kommentarer:

Lisbeth sa...

Det var vidst en rigtig happy day for dig...:-o)
Ja Emmeline kan friste en hver der er svag for roser og prikker.
Og ny bil på toppen så kan det næsten ikke blive bedre...vel?

Hej fra Lisbeth

Mimmi sa...

Heisann:)

Etter flere uker med "motorikklåsing" i fingerne kan jeg skrive med mer enn 1 finger - derfor har det vært bloggene mine som har blitt prioritert - men nå ordner det seg visst :)

Den serien er bare såååå skjønn - under den forrige giborten min var en av trøstepremiene en klesbørste derfra, og jeg tror det var i det mønstret på det siste bildet ditt (småblomstrete blått) - hadde faktisk lyst til å kjøpe en til meg selv også, men den var for dyr - slunken lommebok etter januar...:))

Så gratulerer med mange søte og vakre ting (ikke sant det blomstermønsteret gir vårfølelse?)

Nattaklem fra Mimmi (som har gibort nå - er du med?)

Anonym sa...

Hei igjen.
Kjempesøte ting du har fått levert på døra !
Må innrømme at jeg ikke har hørt om det før , men like fint fordet.
Lurer på om de kommer hit også med budbil. Tror absolutt jeg må prøve det ut og siden jeg ikke har en eneste liten Cath Kidston ting så haster det. Kan ikke være helt utenfor....
Min mann lurte på om kanskje eggeglassene egnet seg for tequila ?
Moroklumpen ;-) som påstår at kona er hekta på blogging.......
Litt av en dag du har hatt. Ny bil også . Håper det blir greiere å komme seg rundt på shopping nå ;-)
Får prøve å sove litt.
Godnattklem fra meg :-)

-Sanna- sa...

Du er værre enn meg til å shoppe (u)nyttige ting.
Men det var fint da..... Og så koselig å få noe som en har lyst på ! Skrabbis med ny bil.
Jeg har en splitter ny bil i garasjen, men har enda ikke brukt den. Først må halvmeter høye hjulspor bli borte + bil nr. 3.
Vi må ha volvoen på verksted og mekanikeren fortalte at det er de dårlige veiene her som har forårsaket den kranke forstillingen og ødelagte stag. Du ville ikke trodd dine egne øyne, hadde du sett veier og føre her i avhølet!

Unknown sa...

Snakker du, ikke bare får du pakke på døra, men jaggu en ny bil også, på samme dagen!! Gratulerer, med bilen og kos deg masse med de vakre tingene;-D

Klem fra Grete

Emmeline sa...

Herlighet:) Det er jo litt spesielt...Når det kommer budbil for å levere eggeglass;) Men jeg skjønner deg selvfølgelig VELDIG GODT!! Må si at jeg i mitt stille sinn er litt urolig for om den budbil greien skal bety at det dukker opp regning fra budbilen i tillegg... Selvfølgelig er det en umulighet ( vi har jo allerede betalt for frakten) men jeg tenker: Kan det være mulig? Kan 10 pund være nok for fly og biltransport til døren???? For fire eggeglass og et håndkle og litt sånn??? Jeg har nemlig fått tre sånne budbilpakker på døren nå....Siden jeg har mye mindre selvdisiplin enn deg;)

Anonym sa...

Åååå så mye lekkert du har
shoppet. Gratulerer med flott
bil. Ha en finfin dag.:))Klem fra meg.

Camilla sa...

Så mye fint, et godt kupp ;)

Frk.Vatland sa...

Nydelige eggeglass og duker du hadde shoppet!
Så koselig at du vil følge meg;) Legger meg til hos deg også:)
Kjempe koselig blogg du har!
Klemmmer og Smil fra Brit Olaug

Ruter & Hjerter sa...

Så mye lekkert da! Kjenner litt misunnelse der ja:) Kose deg med masse fint:)

Anonym sa...

Wow, så lekre ting du har shoppet.
Frakten var jo billigere enn mye av det jeg betaler fra norske butikker og her fikk du
det i tillegg levert på døren.
Gratulerer igjen med kjempeflott bil.
Ha en fin torsdagskveld.
Nå skal jeg inn å sjekke nettsiden deres.
Klem fra Mio

Ami at A Sierra Home sa...

Love the flowers on flowers! Thank you for stopping by my blog and of course you may use my pictures. Love having a friend in Norway!

Related Posts with Thumbnails