søndag 21. mars 2010

Ikke til å holde ut!

Denne snøtiningen går for sakte!
Jeg prøvde å avreagere ved å surfe på hage-blogger, men DET var ikke noe smart trekk.....
Nå ble jeg jo enda mer sugen på å være ute.

Så nå legger jeg ut to bilder av klematisen min fra ifjor. Den klatrer i en gammelt plommetre, og får ikke nok sol, stakkar. Men den holder ut, og lyser mot meg på uteplassen på ettermiddagen. Da får den nemlig noen deilige solstråler over gjerdet til naboen.
Det er en humle som er på vei til blomsten til høyre, er det ikke?
Det så jeg ikke før nå.
Stilig!!

1 kommentar:

June sa...

Hei og tusen takk for den særdeles hyggelige kommentaren på bloggen min! :) Artig at du vil være følger. Nå har jeg lagt meg til som følger hos deg også, og jeg er hjertens enig med deg i at snøsmeltinga går altfor sakte. Her hos oss hadde det i tillegg snødd mange cm natt til i går, så det herlige vårværet vi hadde på lørdag var byttet ut med full vinter igjen.
Å, så flott klematis du har lagt inn bilde av! Man må bare bite tenna sammen og tenke på at det snart er vår uansett om snøsmeltinga går sakte og at man stadig får "tilbakefall" som utsetter våren en stund til. Den kommer til slutt! Og da er det flott å kunne drømme seg bort med slike flotte bilder som du har lagt inn.
Jeg har vært inne på bloggen som du foreslo også - Emmelines blogg - og den var utrolig fargerik og flott! Takk for godt tips! :)

Da venter jeg spent på neste innlegg fra deg. :)

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Related Posts with Thumbnails