mandag 8. mars 2010

Ut på tur

Ettersom jeg har levd en stund og har hatt litt penger til overs når regningene var betalt, så har jeg vært så heldig å få reise på ferie til mange fine steder i verden. Nå koser jeg meg VELDIG hjemme, men setter stor pris på rapporter fra venner og familie som farter både hit og dit!

I helgen tikket det inn en SMS fra våre naboer som er på cruise i Karibien i 20 dager. 25 grader på Bahamas, lød meldingen. Da kikket jeg ut av vinduet og så på de store snøhaugene rundt naboens hus, og lurte på om snøen ville være borte innen de kommer hjem igjen. Dette bildet er fra Bahamas: 

Så har vi venner i Skien og Åsgårdsstrand som har vært i Thailand i henholdsvis 4 og 2 uker. Varmt og himmelsk, er vel en oppsummering av deres reiser.

Bilde fra Krabi - Thailand:


Og til slutt viser jeg et bilde fra Poznan, Polen:

Et romantisk par i familien har vært på tur der nå i helgen. Billig flyreise med WIZZ AIR, flott hotell til god pris; DON PRESTIGE. Ølet i Polen er billig og godt! TYSKIE er favorittmerket.
På hotellet kan man få det VELDIG romantisk, mot et lite tillegg i prisen, som dere ser over.


Denne buketten kom flybåren til oss direkte fra Poznan! Varsler om vår i luften. Bjørkeris er bøyd for å få luftige "vinger"  på buketten. Kanskje jeg får buketten til å holde så lenge at det kommer små museører på grenene?
Og så kan jeg krype opp i sofaen og kose meg med minner fra MINE turer til de fleste av reisemålene jeg nå får meldinger fra. Livet er herlig!

4 kommentarer:

Mor og datter sa...

så utrolig koselige og vakre bilder!!! :) Jeg elsker å reise!! Det er så godt!! :)

er du en ny blogger? så gøy, dette kommer du til å like!! ;)

Så koselig at du vil være med på min giveaway!:)Trekningen er i dag, så det blir spennende! Og gratulerer med kvinnedagen i dag! Stor klem

Ronja Simone sa...

Fine bilder : )

Ninas Interiør sa...

For noen fantastiske bilder! Skulle gjerne vært på alle de stedene, jeg!:) Nydelig rosebukett også!

Ha en fin kveld! Klem Nina

MontanA sa...

Tyskie is the best beer!
Greetings from Poland

Related Posts with Thumbnails