tirsdag 28. september 2010

Nå må jeg tenke.....

Det dukker av og til opp overraskelser. Fru Andersen har en skikkelig artig blogg, og da hun fikk en award, så ga hun den jammen videre til blant annet meg!!

Og det var en tankevekkende award, og den vil jeg gjerne henge meg på og føre videre.

For det første skal jeg vise fram favorittbildet mitt.


Vel, kanskje det egentlig er ett av favorittbildene mine. I digitalkameraets tid er det jo så lett å ta massevis av bra bilder, så skal jeg være ærlig finnes nok bilder som betyr aller mest seg i et gammelt album, - med tvilsom kvalitet.

Men da jeg skulle finne et bilde som jeg virkelig likte, så falt valget på Løytnantshjertet mitt som er på sitt friskeste og frodigste på dette bildet.
Og Løytnantshjertet er den planten jeg ser oftest på min vei. Det møter meg når jeg kommer hjem, sees fra alle fine sitteplasser ute, og faller midt i øyet så fort jeg åpner utgangsdøra.


Det stortrives på en tørr plass hvor ikke noe annet med blomster vil gro, og det kommer opp av jorda kjempetidlig hver vår. (Se bildet over.)
I tillegg er det den stauden jeg likte best som barn, og som minner meg om oppveksten min.Og så skal jeg fortelle om 3 ting som ligger meg varmt på hjertet.

Her er hva jeg har valgt ut:

1) Jeg er så glad for at min mann er min beste venn som jeg kan stole fullt og helt på. Hjertet mitt blir varmt når jeg tenker på det. Vi løser problemer sammen og støtter hverandre, og gleder oss sammen over store og små ting.2) Jeg er så glad for at det finnes rause mennesker. Det er godt å treffe på mennesker som er trygge på seg selv, så de kan la andre også få utfolde seg og vokse i deres nærhet. Og at de kan glede seg over andres suksess, og overse eller akseptere andres svakheter og feil uten å bruke det mot en.3) Jeg er så glad for rent vann, årstider og vakker og uberørt natur.Livet er herlig!!!
Jeg sender awarden videre til:

Monicas Drømmeblogg - En blogg etter mitt hjerte! Interiør, rare og kloke tanker, reiser, hobby og tips.

Nostalgi & Skriverier  - Her er noe for enhver, og noen av de nyeste innleggene handler om en tur til Nice med nydelige bilder. (Og dit skal jeg snart!!!)

Et hverdagshjem      -  Denne bloggen har jeg akkurat oppdaget, og ettersom bloggeren er forholdsvis ny her i vår verden, så synes jeg hun fortjener at mange titter innom. For det er koselig stoff hun skriver om, skjønner dere. Klikk og kikk! 


Vil dere henge dere på og føre denne awarden videre er det hyggelig, hvis ikke så håper jeg dere setter pris på at jeg setter pris på dere.
11 kommentarer:

Monica sa...

Heisann :) å så koselig :) jeg tar imot med et stort smil! Så trivelig at du liker bloggen min, setter stor pris på det :) Da er planen klar for hva jeg skal gjøre etter jobb (jadda, her sniker jeg innom blogger midt i arbeidstida!:)) - må kjikke gjennom bildene mine, tror jeg har mange favoritter :) Tusen takk :) Håper du har en fin tirsdag :) Klem

Himmelriket sa...

Åh, vilka fina värderingar du har här i livet.
Bra skrivet...
Kram

Anita S Home and Wine sa...

Hei hei
takk for hilsner hos meg
Jeg er ikke helt feridg med boka pinnsvinets eleganse - men koser meg mens jeg leser, syntes den er veldig bra. Ser bildet av boken pike med perleøredobb inne hos deg. Og den boka syntes jeg var veldig bra, selv om det er lenge siden jeg har lest den. Jeg er også stadig vekk innom lille malinas - mye fint der syntes jeg
Stusset litt på navnet i mailadressen din
det minnet litt om mitt etternavn hvis jeg må bruke det engelske alfabetet... kan jeg spørre om du er fra Larvik ?
hilsen anita s

Et hverdagshjem sa...

Tuuusen takk!! :) Så hyggelig! Litt travelt akkurat i kveld, men jeg skal ta utfordringen så snart jeg får tid!
Klem :)

June sa...

Hei!
Jeg takker og bukker for awarden og skal selvfølgelig sende den videre til noen som jeg syns fortjener den! :)
Tusen tusen takk!! :))

Stor klem
June
Nostalgi & Skriverier

Bustenellik sa...

Jeg syns det var så koselig å lese det første punktet ditt, for det er jo akkurat sånn det skal være mellom to mennesker som elsker hverandre :-) Også syns jeg bildet ditt var veldig flot. Jeg liker også den blomsten, den vokste (og vokser fortsatt) rett utenfor lekestua mi, og var liksom min :-)
Du fortjente awarden, så Fru Andersen var fornuftig her :-)
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem

Ninas Interiør sa...

Gratulerer så mye med velfortjent award! Alltid hyggelig å bli satt pris på!:)

Herlige bilder du viser, og koselig å lese om deg!

Og takk for hyggelig hilsen hos meg!

Klem Nina

Monica sa...

Gratulerer så mye med velfortjent award!
Koselig å lese litt om deg. Flotte bilder av en kjær gammel staude, som bringer frem minner fra barndommen og mormors gamle hage.
Ønsker deg en riktig fin onsdag, og takker for tips ang. bruk av seilbåtene mine ;)

Förgätmigej ♥ sa...

Vackert!:-) Kram Stina

ELIN sa...

Gratulerer så mye med flott award! Den er deg vel undt, for du har en nydelig blogg. Herlige ting som ligger deg varmt om hjertet. Ha en fin kveld! Klemmer fra Elin

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Det var et koselig og fint innlegg :)

Takk for at du er med på giveawayen min. Setter pris på det :)

klem

Related Posts with Thumbnails