torsdag 16. september 2010

Selvinnsikt og selvutsikt

Vi bor slik til at alle som går forbi på vegen kan se rett inn i stua vår om kvelden når lyset er på.


Neida, det er ikke sånn. Bare tulla......

Sannheten er at etter stueoppussingen vår, så fant vi ut at vi bare skal ha en heklet kappe øverst, ettersom vinduene er blitt så fine og hvite nå.

Men selv om vi stort sett har klær på oss, så kunne det allikevel vært greit at ikke ALLE ser ALT som foregår inne hos oss.

Jeg fant en fin film til å sette på vinduet for å hindre innsyn, så nå skal jeg først sette den på vinduet på vaskerommet, og så får vi se om mannen min godtar at nederste del av stuevinduene dekkes til.  Det er jo bare å ta av igjen hvis vi ikke liker det! Filmen limes ikke på, den strykes bare på med vann.

Her er to bilder jeg tok inne i butikken idag. De har klistret opp noen biter, så vi kan se hvordan det tar seg ut.(Jeg har kjøpt det i midten!)

En kan bestille hos Vakre Vinduer på nettet (- fikk tips av snill blogger), men så viste det seg at en lokal malerbutikk hadde et greit utvalg.

Og så har jeg hentet et bilde på nettet for å vise hvordan en kan gjøre kanten litt mer "levende".

(Ligner litt på det jeg kjøpte.)


Mens jeg lette på nettet etter mer eller mindre seriøse bilder for å gjøre innlegget mer interessant, så fant jeg dette artige dusjforhenget:Jeg er jammen glad jeg har dusjkabinett......


3 kommentarer:

Guro sa...

Stilig innlegg :-) Skikkelig flotte disse vinduspyntene, særlig den med blomstene nederst; kjempeflott!!
Skikkelig stilg intro og slutt du hadde her :-)
Spennede at du bor i Larvik da; verden er jammen liten. Syntes det er en stor ære å få være gjestedesigner hos Kreativ Hobby :-)
Klem Guro

salige lavendel sa...

Hehe, det dusjforhenget var noe for seg! Smart å begrense innsynet litt ja, bare ikke for mye av lyset og utsikten forsvinner også? Takk for titten på en trivelig blogg, jeg tror ikke jeg har vært her før =)

Bustenellik sa...

Haha, det dusjforhenget var artig :D
Håper vi får se hvordan det blir når du får opp filmen på egne viduer. Kjedelig med godt innsyn i oppholdsrom.
Ha en god fredag!
KlEm

Related Posts with Thumbnails