torsdag 24. mars 2011

Noen som husker på meg

Det er noen fine awarder ute og går nå. Hovedformålet deres er å vise bloggere veien til blogger de kanskje aldri har vært innom. Og så får vi anledning til å gjøre litt ekstra krus på hverandre.

I-love-your-blog-awardOg noen har sett meg!!!

Faktisk så har jeg blitt overbragt denne awarden hele 4 ganger i de siste. Tusen, tusen takk til:


Anne Karin med bloggen Hverdagslivet.
Elin med bloggen Elins lille univers.
Hege Aida med bloggen The not so perfect mum-blogg.
Line Elisabeth med bloggen Line Elisabeths side.


Dere følger OG leser bloggen min jevnlig, og det er så hyggelig. :-)
Det er dere jeg skriver for! Og litt for meg selv, da.


Nå skal jeg svare på 10 spørsmål. Nå tenker jeg dere er spent!?

1. Hvorfor startet du å blogge?


Jeg har en nabo som heter Carina. Hun har blogget en stund. Hun er ekspert på scrapbooking og lager mye, og av og til viser hun fram sine kreasjoner. Jeg hadde fulgt med på hennes blogg en stund, og gradvis hadde jeg klikket på hennes bloggliste, disse bloggernes blogglister, og vips, så var jeg fortapt i blogge-verdenen. Jeg så jo at det fantes alle mulige slags blogger der ute, og dette vil jeg bli en del av. Så takk til Carina, og takk til dere som viser fram så mye rart og skriver så artig og interessant.

En annen side av dette er også at jeg føler at jeg har så mye "going on" både i hus, hage og i hodet mitt som jeg har glede av å vise fram. Og det har fungert veldig fint; jeg skriver og dere kommenterer. "Har du fått noen kommentarer", spør mannen min stadig. Han lider nok under litt skrekkblandet fryd, tror jeg.2. Hvilke blogger følger du?

Jeg følger mange type blogger; scrapbooking, interiør, hage, mat, moro, ja litt av hvert. Og det jeg oppdager er jo at nesten ingen klarer å holde bloggen sin på bare ett tema. Vi mennesker har jo så mange sider, og det er spennende å lese om folks ferier, se fine bilder, følge oppussingsprosjekter, følge liv som kommer, barn og barnebarn, uventede gleder og noen ganger også sorg.
Det er mye å lære av bloggene, og mye fint å se. Inspirasjon og nyttige tips står i kø. Det gjør også fristelsene.   Jeg har blitt fristet over evne når det gjelder Green Gate og Cath Kidston av andre bloggere. Tusen-takk-skal-dere-f***imeg-ha. Og har jeg blitt lykkeligere av å ha mange blomstrete fine ting i friske farger på frokostbordet mitt?        ........ Jah!!


Fløtemugge. Sophia white.


3. Favoritt make-up merke:

Jeg bruker nesten ikke sminke lenger. Deilig!!!! I noen år hadde jeg kveldsjobb som konsulent for kosmetikkmerket Arbonne. Det selges ikke i Norge lenger så vidt jeg vet, og det er synd, for det var veldig bra. Da var jeg ute 1-2 kvelder i uka for å selge, så da måtte jeg jo stæsje meg opp noe skikkelig. Så jeg kan hvis jeg vil! Når jeg skal i selskap så sminker jeg meg. Ikke foundation, pudder og hele pakka, men pynter øyne, kinn og lepper. Ser jo at jeg blir penere med det, og kanskje det er en slags høflighet overfor mine medgjester og vertskapet at de ser jeg har anstrengt meg litt? Men til daglig gir jeg blanke. Jeg er pen nok!!!
Jeg mener det er viktigere å se frisk ut, og sunn kost, nok søvn og god fuktighetskrem er god kosmetikk. Dermalogica er et supert merke, og huden min liker det! Ganske billig å kjøpe på Ebay (- i forhold til i Norge, mener jeg.)

Elizabeth Taylor
Hun døde fra oss igår.
Har det levd en vakrere kvinne? Både med og uten sminke.4. Favoritt klesmerke.

Først så himler jeg litt med øynene. Dere skjønner; sånt bryr vel ikke snart-50-åringer seg om? Eller er det bare meg?? Og så ble jeg litt betenkt. Jovisst har jeg et favoritt klesmerke!! Carite heter det, og er treningstøy for voksne damer med former. Ja, de har visst klær til mannfolk også.  Det er ufattelig mye stretch i de klesplaggene deres, og det finnes ikke noe bedre å ha på seg på trening, på tur eller i sofakroken. De er ikke så dyre, og de har en fantastisk kvalitet og holdbarhet.

High preview

5. Ditt må-ha make-up produkt.


Et kjapt strøk med lebestiften av og til.
Og min Dermalogica.

Lånt av www.pixelroom.net


6. Min favorittfarge.

Alt annet enn blått!


7. Parfyme.

Det er noe fæle greier.  Kan ikke fordra det. Det lukter godt på meg selv i ca et halvt minutt, og så blir jeg kvalm, får vondt i hodet og skikkelig elendig. Så mitt favorittsted er ikke akkurat taxfree-butikker hvor folk sprayer og lukter i vilden sky. Har panikk for å sitte i fly, kino, buss, møter, osv nær damer med parfyme. Blir rett og slett syk av det. Og jeg skjønner ikke poenget med parfyme?? Er det ikke bedre å være rene og evt. lukte litt god såpe eller svaktluktende bodylotion? Parfymerer dere damer dere for å lukte godt for dere selv, for venninner eller for mannfolka?? Ærlig talt; for å glede venninnene kan jeg under tvil skjønne, men mannfolka gir vel beng i lukta så lenge dere har pupper?!?
8. Favorittfilm

Ofte er det den siste filmen jeg har sett som er favoritten, og ettersom vi har kjøpt oss hjemmekinoanlegg nylig har jeg sett opptil flere. Den svenske komedien Fattern er topp, Spis, Elsk, Lev var lang og meget god, og Mamma Mia har jeg sett på teater i London, men jammen er filmen bra også!
Men favoritten er og blir selvsagt Stolthet og fordom (den gamle BBC-utgaven, ikke den nye med hun der Knightley-dama). Den med Colin Firth, vet dere.....
9. Hvilket land vil du besøke?

Jeg har vært i mange land, og kommer nok til å dra tilbake til noen av dem igjen. Straks skal jeg til Polen, og der er det godt øl og god mat til en billig penge. Og mye hyggelige folk.
UK og Irland er absolutt mine favoritter. Dit skal jeg iallefall igjen. (Ny tur i september til Cambridge er allerede bestilt, så det kan jeg jo si med sikkerhet her og nå :-)10. Hva ligger på nattbordet ditt.

Briller som får meg til å ligne Prins Daniel i Sverige, papirlommetørkler, lebepomade og fotkrem. Gjett om mannen min synes alt dette er romantisk!!

Dett vart dett. Det gikk vel greit? Bortsett fra litt banning og oppfarende oppførsel vedr. parfymespørsmålet så klarte jeg meg ganske greit, synes jeg.

Nå skal jeg tipse dere om 10 blogger jeg følger. Da må jeg først si at noen blogger jeg følger nøye med på har jeg nevnt i andre innlegg opptil flere ganger, så nå skal jeg tilby noen andre. Her kommer de:

Maleviks Rosenträdgård   Håkan viser fram de mest fantastiske bilder av rosene sine.
Koselig Koselig               Her får du se fine bilder (mest fra Vestfold). Og mye annet.
Bustebloggen                 For deg som ikke har vært innom den underlige verden til Bustenellik.
Matpakkebloggen          For deg som trenger inspirasjon til å lage spenstige matpakker.
Hjemmebest                  Sylvia har verdens koseligste hjem. Iallefall Arendals.
Sannas Kort og Godt      Sanna lager kort på bestilling. Og hun skriver utrolig gode kommentarer!
Villa Greve                    Pr idag, 24. mars, har det ikke kommet livstegn fra denne bloggen på flere dager. 
                                                Grunnen er sannsynligvis at Camilla som har denne bloggen er på sykehuset og føder.             
Nei og nei.....Dette går ikke bra. Jeg er helt forvirret nå. Jeg skal bare nevne 3 blogger til, og jeg har nesten 100 til som jeg følger og leser.........


   

8 kommentarer:

Bustenellik sa...

Tusen takk for award :-) Jeg er ofte litt treg til å følge opp den slags, men plutselig dukker det opp ;-) Når det gjelder parfyme er jeg HELT enig! Jeg er allergisk, og det er ikke alltid bare, bare...

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

Og vips ble vi litt bedre kjent med deg også! :D

Anonym sa...

Gratulerer så mye med velfortjent award.
Du skriver så bra og så kjekt å bli bedre kjent med deg.
Ha en fin torsdag.
Klem

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Gratulerer så mye med Awarder!
Og koselig å høre mere om deg :)
Den Cambridge turen hørtes så koselig ut synes jeg...Hvor har du bestilt den? Kanskje jeg og samboeren skulle tatt en tur litt senere...
Bare en rolig og stille tur uten altfor mye man MÅ se.
Ha en fin dag:)
Klem Anita

Line Elisabeth sa...

Hei:)
Grattis med så mange awarder! Jeg sitter her og flirer og ler når jeg leser hva du skriver..du skriver sååå bra! Er en fin måte å bli bedre kjent med andre bloggere da..vet i hvertfall at jeg ikke skal ha på parfyme om jeg skulle møte deg en gang:)
Og de bildene..som passer så bra til teksten hehe:) Prins Daniel er vel ikke det verste du kunne ligne kanskje..selv om det er feil kjønn?:)

Ha en fin Torsdag!

Klem Line E.

Anonym sa...

Hei.
Gratulerer så mye !
Jeg later som om jeg ikke leste det med parfymen!
Ellers var det kjekt å bli bedre kjent med deg på denne måten.
Ha en flott dag videre :)

-Sanna- sa...

Takk for den, du.
Er det noen som vet å gi meg arbeid og hodebry, så er det deg....
Nå har jeg jobbet i timesvis med oppfølgeren.
Ble jaggu sulten av det óg, jeg ! Ikke har jeg no' godt heller.....
Søren ikke greit!!

Monica sa...

Heipådei :) Gratulerer med enda en award :) Så koselig å få slike fakta servert, må si jeg kjenner meg godt igjen i å bli fristet av andre blogger! Nå frister jo kanskje jeg også andre GG-diggere også da...Min måte å ta igjen på :P
Kos deg med krone-is du :) God helg! Klemklem

Related Posts with Thumbnails