fredag 25. mars 2011

Yes Yes YesEn av bloggene jeg følger heter Mies Tidsmaskin. Mie tar fram ting og stemninger fra sin barndom og ungdom, og selv om jeg er eldre enn henne, så husker jeg mye av det samme som henne. Bilder og ting trigger minner jeg har gjemt bort langt bak i hjernen fra en trygg barndom og en artig (og litt mindre trygg) ungdomstid. Håper bare ikke hun drar fram Smurfene, for da får jeg vel den irriterende gnikkende syngingen i ørene igjen som jeg hadde i årevis......
Når jeg tusler rundt for meg selv og tenker litt på ting jeg selv husker fra fortiden, så dukker morsomme uttrykk opp stadig vekk. Vi var en gjeng på slutten av forrige århundre som gikk på byen fredag og på kafe lørdag for å evaluere. Det var mye billig moro i prat og kaffe, og duverden så mye rart som ble sagt.

"Det er bedre med min i din enn vår i lufta", var ett av uttrykkene.

Etter den lange vinteren er jeg ikke sikker på det, akkurat!

Forøvrig ble uttrykk som "Det er bedre å fylle parrafin enn å parre fyllesvin" lansert i samme periode.
Og JA; jeg synes fremdeles det er morsomt. Sorry!

Men tilbake til våren. En SVALe gjør ingen sommer............ men det gjør dette!!:Her har min kjære sopt hellene. Her lå det hauger med sand vi strødde med i vinter. Så er litt av snøhaugene kastet ut for å tine fortere. Og det virker!!Og hundrevis av gartnerier kan vel heller ikke ta feil? Vårblomstene har vært i salg leeeeenge.......Vi fikk jammen nok ved i vinter også. Det hadde vi ikke trodd ved juletider. 
I våryr glede viser jeg gjerne fram de nye serviettene jeg kjøpte 4 pakker av på Kremmerhuset nylig:Kvirrevitt!!

Og med humøret på topp slenger jeg med alle disse fine hjertene jeg kjøpte i Cambridge nylig. Dette er klistremerker, og de er så fine at jeg vet nesten ikke om jeg har hjerte til å bruke dem!!

Men det er iallefall mange, så faktisk så......ja....jammen tror jeg det er ett til hver av dere!!!!
Velg selv!


Gleden er på min side.

God helg!!


9 kommentarer:

-Sanna- sa...

Åjadddda.
Bare gni det godt inn!
De der vårtegnene kan du bare spare deg....
Vett'u? Da jeg tasset hjem fra jobb i går, snødde det!
Men det er nå koselig at noen får vår likevel, da.
Og jeg likte de hjertene dine, så jeg velger et blomstrete.
Go' lørdag til deg.

Moccamamma sa...

Heisann!
Så godt når det våres! Her har det kommet snø - igjen. Mamma, det er noe galt med været i dag. Det skulle jo være sykkelvær nå, men nå er det jo skisentervær.....det var dagens kommentar til hvit plen. Men, snøklokkene står nå i snø :)

Smurfene - hjelpes for en landeplage. Trond Viggo fikk sikkert nok, og skrev "Tramp på en Smurf" - Smurfer løper ikke fort, så tramp dem ned og tørk dem bort.

Vi kan godt tevle om første ferdige krakk - jeg føler meg på ingen måte overbevist om å ta seieren :)

Jeg velger meg et hvitt hjerte med grønne striper :)

God helg!

Mocccamamma :)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Deilig med vårtegn! Jeg var smurfe-gal da jeg var liten. Husker jeg fikk en smurfe-karusell :) Jeg var ikke begynt på skolen ennå, men denne karusellen har gjort inntrykk!
Takk for beskrivelse av tur :) Får se om vi kan få til en liten kjærestetur i løpet av høsten. Vi trenger det sårt. Men nå er det familie-ferie som står høyest på listen. Vi har ikke hatt råd til det på 3 år. Har vært mye å slite med..Men det er en annen sak :)
Tilbake til turen, så synes jeg den hørtes grei ut! Rimelig, avslappende og rolig. Akkurat hva vi trenger :)

Jeg tror at et lite lilla hjerte med prikker passer meg :)
Ønsker deg en god helg!
Klem Anita

Anonym sa...

.......og jeg vil gjerne ha rosa med polkadotter....
Det var Sanna som begynte ;) Typisk ;)
Men dette var da et herlig , vårlig innlegg !
Vi hadde LP med smurfene , vi altså.
Serviettene var kjempesøte ! 4 pakker ?
Jeg likte fyllesvinuttrykket ditt , men mannen likte det bedre. Han er noe yngre enn meg og litt barnslig ;) Neida , jeg bare tuller.
Hva skulle vi gjort uten humor ?
Hjertene var virkelig skjønne ♥
Ha en nydelig helg i vårsola !

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

Ja, da setter jeg navnet mitt på et hjerte med blomster, jeg også. Så utrolig søte!!!
Her er det også bare heller utenfor døra nå, og i dag røsket jeg ut fullstendig fargeløs og vissen lyng, og erstattet med påskeliljer. Tok de ikke ut av pottene, for de må inn igjen hver kveld... så blir det spennende å se hvor lenge jeg husker det, da!

Jeg følger også Mies tidsmaskin, for en utrolig morsom måte å blogge på! Og så mange minner som dukker opp igjen!

God fredagskveld!

Koselig koselig sa...

Jeg elsket smurfene! hahahahha
huff..

kvirrevitt og god helg til deg :)

Villa Klaraberg sa...

Oj, så vårlig det så ut ut ved husveggen hos dere! Her er vi litt lengre unna, men det nærmer seg. Så kjempesøte hjerter, jeg likte ekstra godt det store lyserosa hjertet med prikker..hihi..Så søte servietter også! Du, det store planten bak stolene kjøpte jeg på Ikea for 24 år siden, jeg vet ikke hva den heter, men bladene ligner litt på en mer ulovlig plante..hehe..

Ha en flott søndagskveld, klem fra Jorunn

Monica sa...

Hehe, Bodø er jo en liten by så alt er jo rett nedi gata! :) Synes den vr så fantastisk den historien Kari Bremnes fortalte på konserten fra sin første tur i Bodø. Hun bodde på Skagen hotell, og skulle spille på Kulturhuset, og hadde bestilt seg drosje. Da hun sa hvor hun skulle, snudde drosjesjåføren seg og sa tørt; Serriøst? Ja, måtte hun jo si, hun skulle da dit. Ka, ista du ikke å gå? spurte han så. Hun syntes da dette var litt rart, men nei, hun skulle ta drosje. Ok, svarte han og kjørte rundt svingen. Framme! :)

Hurtigruta har jeg tatt til sammen fra Stamsund til Trondheim. Fra Bodø til Trondheim på klassetur i 10. klassen. Og fra Stamsund til Bodø da jeg måtte dra hjem fra sykkeltur med halsbetennelse...jeg følge meg veeeldig ung da sammen med de eldre tyske rike turristene, som sikkert syntes jeg så helt idiot ut der jeg satt.. :P Men, det var en fin tur lell :)

Hverdagslivet sa...

For et herlig å vårfriskt innlegg du har her:)) Har ikke fått lest blogger de siste par dagene, har vært for opptatt med å renske og rydde i hagen, for nå er det VÅR ja, og det gjelder om å være utendørs så mye som mulig!
Artig å tenke tilbake på gode minner ja, syns jeg selv husker noen uttrykk, men de egner seg ikke på trykk hi hi.
Så gøy dere skal til Polen snart, der er det bare sååå kjekt å være. Har dere noen gang spist på Canaletto? En fantastisk restaurant som absolutt kan anbefalest på det varmeste. Og du må si til din mann at Tyskie IKKE er et polsk øl.. Det mest kjente ølet som er produsert i Polen er Zywiec (min favoritt) og Okocim, de må han prøve:))) Når reiser dere? Vi er så heldige å ha fått direkte forbindelse mellom Stavanger og Warszawa med Norwegian, så nå tar det bare 2 timer og vips så er du på polsk grunn, herlig!!
Nattaklem fra meg

Related Posts with Thumbnails