skip to main |
skip to sidebar
Jeg lager sjelden (les: aldri) pizza, men jeg ble jo litt nysgjerrig da IDUN presenterte en egen tørrgjær for pizzabunner. Hmmmmmmm??!?
Jeg trodde (som i Jarlsberg-reklamen) at "Gjær er gjær", men der tok jeg altså feil.
Den første forskjellen oppdaget jeg allerede i butikken; pizzagjæren var mye dyrere enn vanlig tørrgjær.(!)
Men derfra gikk det bare oppover.
Gjærdeigen (her representert ved en sleng-isammen-littavhvert-deig) ble fantastisk fin. Jeg laget den med vilje mye løsere enn jeg pleier for å se hvor samarbeidsvillig deigen ble med spesial-gjæren.
Og jeg ble positivt overrasket. Den var lett å jobbe med, klebet ikke, og holdt fasongen godt. Jeg brukte bakespatelen og bare delte opp store rundstykker i full fart.
Fylte to av dem med hvitløkssmør og varmet dem en runde til i ovnen til middag:
Pizzagjæren er altså ennå ikke prøvd på pizza. Får ta det til freddddann .......
2 kommentarer:
Det ser da ud til det blev vellykket.
Godt ser det ud og ikke noget så godt som hjemmebag.Knus og forsat rigtig dejlig dag.Knus Else
Det så da deilig ut :-) Morsomt det der hvordan produsentene stadig finner opp ting som vi ikke ante at vi trengte ;-)
Ønsker deg enfin tirsdag :-)
Klem, Nostalgia
Legg inn en kommentar