mandag 22. april 2013

DIY strykebrett


Jeg har sett noen bloggere som har laget nye, romantiske trekk til strykebrettet sitt.
Jeg ville også ha et sånt blomstrete fint trekk over mitt utslitte blå, men fant ikke noe jeg likte i stoffbutikken.

Men så fikk jeg se dette linstoffet:
 Skrudde av holderen til strykejernet, og stiftet fast stoffet under. Sydde ingenting på det, bare klippet til så jeg fikk god kant under til å feste stiftene i. Fort og enkelt.


En liten stoffrest ble til en pose til hodetelefonene. Nå kan de jo faktisk ligge framme uten at det ser veldig rotete ut. Egentlig hadde jeg tenkt å fore denne posen, sy på blonder rundt utenpå, osv. Men så er det jo det at jeg ikke er så glad i å sy, så da ble det enkleste og raskeste løsning:


Men å stryke liker jeg, og nå er det blitt mye hyggeligere å ta fram strykebrettet, og det ser penere ut der det stå på vaskerommet.5 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Takk for tips....mitt strykebrett er ca 30 år gammelt og enten så må det få nytt trekk eller må det investeres i et helt nytt strykebrett. Egentlig har jeg mest tro på siste løsning for meg.

Mandelhjärta sa...

Smart idè - og det ble veldig stilig også! ;)

Ruths datter sa...

Så lekkert det ble da. Skal si du er smart.
Klem

Catje sa...

Stilig! Jeg kjøpte nytt trekk på Etsy, for jeg har et metall-strykebrett og da er det ikke så greit å stifte. Og jeg gadd ikke styre med løpegang osv. Men kanskje jeg heller bare skal investere i et tre-brett neste gang, så kan jeg skifte trekk akkurat når det passer?!

Catje

Berit sa...

Så smart og så lekkert et stoff!
Klem, Berit

Related Posts with Thumbnails