fredag 18. februar 2011

Helg og senkede skuldreEn vanlig fredag uten de helt store opplevelsene. Ja, hvis en ser bort fra vasking av bad, baking av etpar kaker, telefon til en onkel i Valdres, litt sen, god middag. Og den umiskjennelige lukten av fredagscognac fra krystallglasset til min kjære.


Nye blomster i vasen.....

......en liten titt rundt seg i huset. Jammen er det lysere dager nå!! Og bortsett fra vinduene som skulle vært vasket, så er det ganske rent og ryddig her.

Og hva er egentlig dette? Joda., det er bare det deilige, nye pleddet, det gode ullsjalet fra bruktbutikken, og de nye hårspennene mine. "These are a few of my favorite things......"
En liten sving opp i 2. etasje. Har ryddet på scrapperommet nylig, og gleder meg til å sette meg ned og lage noen kort snart. Det ligger faktisk helt nyankomne Spellbinders-dingser på bordet som ikke er pakket opp engang!
Fargen på disse rosene var jeg da usedvanlig heldig med!!
Nystrøken duk på bordet til helgen også.Og hvis noen lurer på de rosa kulene som er i fatet under, så er det noen bittesmå kuler som eser ut noe voldsomt når de legges i vann i noen timer. Dekorative, synes jeg. Vil du kjøpe noen så kan du finne dem f.eks HER på EBAY, eller søke på Crystal Mud. Veldig, veldig billige......God helg til alle, og god vinterferie til dere som har fri noen dager nå.

8 kommentarer:

Ingunn sa...

......og i blomsterbutikken koster de 70 kr tror jeg.
Skal si du har pyntet og kost deg.
Det så ordnentlig koselig ut.
Og ryddig og oversiktlig på hobbyrommet.
Det kunne vært greit å vite hvordan duker blir strøket.
Nå har mine søte , små...og litt støre duker ligget på vaskerommet en mnd sikkert. men tror du de har strøket seg ???
Nå har jeg lagt dem på en stol i stua.....
Kjekt at du blir med på min første "give away".
Ha en fin helg. Jeg har tatt en innsovningstablett og jeg kjenner at den virker..
Nattiklem fra Ingunn :)

Tromsøjente på 39 sa...

Hallo :).

Trodde ett øyeblikk at du var begynt med høydetrening til VM,, men du har altså ett scraproom i 2. etg! Så heldig du er som har plass til slik. Håper du viser hva du lager etterhvert :).

Jeg laget scrapalbum til bestevenninnen min sitt bryllup, og idag tenkte jeg at jeg må lage ett fra bryllupet vårt. Mine ting er pakket ned, og jeg trenger helt sikkert å handle inn litt nytt før jeg er klar. Men det blir artig, selv om jeg er amatør på området :).

Setter stor pris på dine kommentarer hos meg. Artig å komme hit å se at du har bakt til helgen, slik du nevnt hos meg. Det skal jeg gjøre i morgen. Aller først blir det rundstykker til frokosten, for det er tomt i fryseren,, også skal jeg lage kake :).

Rosene var nydelig! Fargen, og at de sto så nydelig. Jeg kjøpte roser sist helg på Plantasjen, men de bukket med hodet allerede dagen etter. Tror det blir for lang reise, med temperaturendringer underveis, som gjør at de ikke varer. Alikevel prøver jeg, på nytt og på nytt :).

Ønsker deg og dine en gode helg. Klem :)

Sanna sa...

Godt du er klar for helgen.
Reint, ryddig og koselig.
Jeg har ikke støvsuget engang. Hadde seinvakt på jobb i går og dritvondt i skuldre og armer da jeg kom hjem, så jeg bare slang på sofaen til jeg la meg.
I dag kommer minstemann hjem med et flyttelass, som han skal lagre her i gu... vet hvor lang tid.
Han har studert og bodd i Stavanger noen år og nå har han fått jobb utenfor Bergen. Men ingen sted å bo. Hjelp... håper vi kan stuve det meste vekk fra mitt åsyn !
God helg til deg.

liven sa...

Ønsker deg en fin helg :o)
Og vinduene ja.....de snakker vi ikke om :o)

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

God helg til deg! Så koselig med nystrøken duk og vakre roser! Og fint at du ble med på min giveaway også! Jeg gjør meg klar til en skitur i det fantastiske været, må bare la sola få til mer tak først. Nyt helgen!

Romantikk-takk. sa...

Du vet å kose deg du,herlig.:)
KOselige bilder,flott hobbyrom.
Nyt helga.
Klem fra meg.

Bustenellik sa...

Høres ut som en perfekt fredag :-)
Det ligger en litt annerledes award til deg på Bustebloggen, som du kan kose deg med mens jeg koser meg her inne med alle innleggene jeg har spart til en hyggelig stund. Sånn som nå :-)
Helgeklem fra meg

ELIN sa...

Nydelige roser, og deilig med helg. Håper du koser deg masse dag også. Klemmer fra Elin

Related Posts with Thumbnails