søndag 27. februar 2011

Mine favorittblogger


For litt siden fikk jeg en overraskelse da jeg kikket på bloggen til Bustenellik. Hun hadde nemlig valgt ut min blogg som en av favorittbloggene sine!!!!

Jippi !!!
Bustenelliks blogg er absolutt blant de bloggene jeg klikker på straks jeg ser hun har lagt ut noe nytt. Jeg har fulgt henne siden hun var et lite blogg-egg, og så straks at her kunne det bli mye moro, interessant, sprøtt og hjertevarmt. Og det har det jo blitt!
Nå får hun stadig flere følgere, og gå gjerne innom henne og kikk hvis du ikke er en av dem allerede.Men jeg skulle altså vise dere noen av favorittbloggene mine. Det var det oppfordringen fra henne gikk ut på.
Vel, jeg må jo si at verdens beste blogg er sannsynligvis Emmelines, men henne følger vel "alle" allerede, så det er jo ikke akkurat noen bombe å nevne den.
Og Silje-Sin er jo også et must blant interiørbloggere, ikke sant?

Nei, jeg må finne noen andre.

Og så oppstår et problem; hvem skal jeg velge ut??

Noen blogger følger jeg fordi de viser fantastiske bilder.
Noen bloggere skriver så morsomt, men har nesten ikke bilder.
Noen har helt OK bilder, skriver litt, men er så innigranskauen KOSELIGE å lese.
Noen skriver om ukjente ting for meg. Noe jeg kan lære av.
Herlighet, dette er ikke lett.

Noen blogger jeg følger er utenlandske scrappeblogger.
Noen blogger jeg følger er bare utenlandske. Følger dem fordi jeg synes det er artig å se hva folk i andre land driver med.
Noen blogger er matblogger. Og jeg er utrolig takknemlig for at noen vil bruke så mye tid på å vise oss andre gode og spennende matretter vi kan lage hvis vi vil.

Noen blogger eies av hage- og blomsterbloggere. (- Som alle gleder seg til våren!)
Nooooop. Fremdeles vet jeg ikke hvem jeg skal velge ut og vise dere.

Får vise en vitsetegning så lenge mens jeg tenker meg om........"It's called reading. It's how people
install new software into their brains."OK!!
Da har jeg bestemt meg.

Jeg velger ut 3 blogger jeg liker, og så får jeg fortelle om de 108 andre jeg følger en annen gang!!

Først ut er Monicas Drøm.
(Hun har fått en award av meg før en gang, så jammen skjemmer jeg bort denne jenta!)


Jeg føler liksom at jeg kan identifisere meg litt med eieren av denne bloggen.
Slik som jeg var som ung.....


Monica gjør så ordentlige ting som å stulle og stelle i hjemmet sitt, men farter også ut i verden og nærmiljøet på morsomme ting. Og så bor hun i Bodø, og min entusiasme for Lofoten og området rundt omkring der gjør også at hver gang hun kommer med et innlegg så ser jeg liksom Hurtigruta i øyekroken.
Dette er en veldig hyggelig blogg!!!


Så var det neste blogg da.
Og nå viser jeg headeren til Villa Greve:


Fru Greves blogg var nok den som egentlig fikk meg til å få lyst til å blogge. Fant bloggen hennes helt tilfeldig, og da jeg så hvordan hun blogget, så tenkte jeg at kanskje jeg også kunne vise fram litt fra hjemmet mitt og det jeg driver med. Det så så koselig ut å kunne dele litt av det en liker med omverdenen.
Så viste det seg at ovennevnte blogger faktisk har den fantastiske interessen at hun vil HJELPE oss andre som ikke er så flinke til å utforme bloggen vår så den blir så fin og praktisk som mulig. Hun har gitt meg uvurderlig hjelp, og den fine headeren min har hun selvsagt laget av mine bilder.
I tillegg er Fruen nå MEGET gravid, og følgerne hennes har fått ta del i disse månedene hvor magen har blitt større og større......Nå gleder vi oss til fortsettelsen!!!


Så var den den tredje bloggen jeg vil anbefale:

Becca har en blogg som heter Amazing Paper Grace. Hun er en fantastisk scrapper, og det er en opplevelse å få se kortene hennes. Her er ett av dem:


Lånt av Amazing Paper Grace

Hun har også lister over produkter og hjelpemidler hun bruker, og viser også ofte videoer for å vise oss hvordan hun lager spesielle ting.Ja, da har jeg valgt ut 3 blogger jeg virkelig kan anbefale.
Og altså; de 108 andre kan dere jo klikke på på venstre side i bloggen min. Gå på skattejakt!!!

Her i bloggeverdene har jeg også mange Favorittbloggere/Følgere. De jeg liker aller, aller best er de som stadig kommenterer innleggene mine. Det er så hyggelig å få tilbakemelding og mer eller mindre seriøse kommentarer til det jeg legger ut på bloggen. (Dere vet selv hvem dere er! Tusen takk.)

Ja, denne bloggingen er trivelig.

Til slutt vil jeg også nevne noen "babyer" jeg har her i bloggeverdenen.
For en stund siden var jeg følger nr 1 hos en blogger i Sierra Nevada. Kanskje noen husker at jeg oppfordret dere til å besøke den? Da la noen av dere hyggelige damer dere til som følgere, og jammen har hun fått enda noen nye. Saaaakte men sikkert vil hun nok bygge opp bloggen sin, tenker jeg. A Sierra Home heter bloggen.

Den andre nykommeren er en venninne av meg. Hun lager dukkeklær og dåpsluer. Fin!?


Fru Bloms Go'biter heter bloggen, og hun er som sagt nykommer, og hvis noen er interessert i dukkeklær, så vi hun nok vise mange bilder av det etterhvert. (Hun selger på messer o.l., så produksjonen er stor.)Men når det er snakk om yndlingsblogg, så er det nok denne som er og vil forbli den bloggen som gir meg absolutt mest glede.........


See U!


9 kommentarer:

Frk.Vatland sa...

Wow for et flott innlegg!
Grautlerer som favorittblogger, så utrolig gøy! Du har en kjempe fin blogg og alltid hygglig å lese dine innlegg:)så jeg skjønner at Bustenellik valgte deg som sin favoritt blogger!
Gratulerer til dere som fikk status som favorittblogg, det er stort!
Ha en riktig fin søndag kveld:)
Tusen takk for hilsen hos meg!

Klem og smil fra Brit Olaug

liven sa...

Heisann!!
Artig å bli valgt som favorittblogg da....må stikke innom denne bustenellikbloggen å kikke litt :o)
Her er bare så utrolig mange flotte blogger....og oppdager stadig nye!!
Synest det blir et vanskelig valg å velge favoritt hvertfall....listen blir lang!
Et fantastisk kort du har laget til venninnen din....åh hun må ha blitt glad for dette :o)

ha en fin søndagskveld :o)

Blomsterpiken sa...

Her var det mange lenker jeg må klikke meg inn på! Alltid kjekt å oppdage nye bloggere.

Ha en fin søndag.

Anonym sa...

Hei.
Må bare skrive en kommentar før jeg tar kveld fra PC`n en stund i alle fall ;)
Gratulerer med å ha blitt valgt ut som favoritt !
Det forstår jeg så godt! Du har en herlig måte å skrive på og får meg ofte til å sitte å humre her for meg selv. Dessuten så VET du så mye om forskjellige ting....til og med om NORDSJØEN ;)
Fine bilder viser du også. Og nå ble jeg ganske rørt av det du skrev om DINE favorittblogger.
Du er topp !!!
KLem fra Ingunn :)

Monica sa...

TUSEN TAKK! :) Så utrolig koselig å være en av de utvalgte her! Det setter jeg stooor pris på :) Du er nå så snill :)Stas!

Gratulerer selv som utvalgt! Jeg skjønner Bustenelliks valg godt :) Velfortjent :)
Håper du har hatt en fin helg, jeg har storkost meg med tantebarn som tilslutt kom frem :)
Klemklem

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

Velfortjent!!!
Du er også en av mine favorittbloggere, liker måten du skriver på, det du skriver om, og hvordan du formidler hvem du er.

Ha en fiiiin søndagskveld!

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Gratiis - velfortjent!! (gøy at dette favorittblogge opplegget sprer seg!) Det var 3 helt nye blogger for meg, så de gleder jeg meg til å lese. Men egentlig er jeg bare innom for å takke deg for alle de skjønne kommentarene - jeg legger merke til det - tro meg! Lover å bli flinkere på å kommentere jeg også! Ha en fin uke!! Klem Cecilie

Koselig koselig sa...

Så moro at du deler dette med oss andre. Jeg syns det er hardt å velge ut favorittblogger, jeg har så innmari mange og de er så veldig forskjellige :)
Det er ingen tvil om at det er MANGE veldig flinke bloggere der ute, hipp hurra for det. Syns bare det er så synd at de som får mest oppmerksomhet er de såkalte rosabloggerne, men jeg skjønner det jo også på en måte. Men ALLIKAVÆL da! ;)

Hverdagslivet sa...

Gratulerer så mye til deg! Velfortjent:)) Du har en super koselig blogg, og jeg liker meg veldig godt her inne hos deg! Men jeg har faktisk vurdert å ha en awardfri blogg etter hvert, fordi jeg syns det er så utrolig vanskelig å velge ut noen få når det er så mange gode blogger som fortjener oppmerksomhet. Må tenke hardt og fort hva det blir til..
Takk for dine alltid så positive og fine kommentarer hos meg, du vet å glede:))
Nattaklem fra meg til deg!
Anne Karin

Related Posts with Thumbnails