mandag 7. februar 2011

Rydding i veska

Jeg liker å gå med ryggsekk. Da kan jeg putte mye i den, samtidig som jeg har begge hender fri til å bære poser. (Shop till you drop!)
Men når jeg av og til skal bruke veske og oppføre meg voksent, så blir det så mye styr med å få flyttet alt over fra sekken til håndvesken. Så da har jeg like godt gått med sekk overalt, da.

Heldigvis har jeg sett at Enklere Liv har en fin veskeorganisator. Den koster bare 149,- så det er ikke så aller verst. Fin kvalitet er det også.
Men jeg har funnet ut at jeg bør sjekke hva som finnes på EBAY før jeg kjøper noe i vanlige butikker her i Norge.

Som sagt så gjort. Og hva fant jeg? En ROSA sak, til og med!Den kostet ikke mange kronene. Jeg gikk inn og sjekket på EBAY nå hva som var til salgs nå, og fant en til ca 30 kroner. (Tror det var det jeg betalte også.) Men det var også lagt ut noen til salgs til enda lavere pris! Så nå er jeg med og byr igjen! Kanskje noen venninner før en sånn til jul? Og håper ikke de evt. leser dette så de vet de får noe billige greier i pakken......


Her ser du vesken min med organisatoren oppi. Nå er det greit å finne alle småtingene, mobilen, fotoapparatet, brillene, lommetørklær, leppestift og penn. Boken til biblioteket sklir ikke ned i bunnen, den oppblåsbare fotputen til svigermor (- også fra Enklere Liv) ligger så greit og venter på å bli levert, og KIWI-posen finner jeg med en gang nå!

Og når dette skal fra vesken og opp i sekken, er det bare å ta den rosa organisatoren full av dilldall og sette den i sekken. Boken er forhåpentligvis levert innen da, svigermor fikk puten sin straks etter at bildet ble tatt, og KIWI-bagen skal jeg nok huske, selvlysende som den er.

Riktignok har nok ikke denne billige, lille saken like god og stiv kvalitet som den på Enklere Liv, men den er jo rosa og fin, da!


Det er denne også. Hvor lenge varer den, tro?
6 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei og god morgen.

Denne var kjekk. Har ikke hørt om sånn før, men rot i veska har jeg hørt om. Grøss og gru. Finner jo ingenting. Derfor har jeg gjort det enkelt. Legger nøkler, kort, penger, lippgloss og mobil i en stor pung. Da har jeg alt jeg trenger for shoppingturen, uten at jeg trenger å lete meg ihjel.

Ha en fin dag.

Klem Mona C

Moccamamma sa...

Det hadde vært noe for mitt såkalt rikholdige arkiv - håndveska :) Det er jo noen av oss som har så og si hele livet oppi den veska, i hvertfall alle nødvendigheter for at hverdagen med barn skal gå nogenlunde smertefritt. Jeg pleier spøkefullt å si:"Det jeg ikke har her, er ikke verdt å ha.....".

Har jo opplevd å komme på jobb uten lommebok, eller uten adgangskort eller nøkkel etter veskeskifte, så idéen om å flytte alt i en operasjon er jo genial.

Snakket forrige dagen med mannen min om at blogging jo er et slags substitutt for å bli sett av omgivelsene i hverdagen. Et sted man kan si: "Hei - dette er meg og mine tanker", og kanskje få en og annen tilbakemelding på det. Jeg innrømmer gjerne at jeg blogger delvis fordi jeg føler meg litt usynlig for omgivelsene i denne livsfasen, i forhold til tidligere i livet :)

God ny uke!
Moccamamma :)

Lisemoren sa...

Kjempesmart, hadde nok vært en ide for flere det der ja. Jeg er håpløs med vesker, og bruker det heller ikke mye. Når jeg så bruker det driver jeg å glemmer hele vesken alle veier. Må bruke slike jeg kan henge mer enn bare på skulderen.

Skjønn plante du hadde, men hvor lenge den blomstrer aner jeg ikke.

Klem fra Lisemoren

Line Elisabeth sa...

Hei:)

Smart sak det der:) Nå er ikke jeg noe veskemenneske, bruker heller lommene jeg da:)
Har bare mine faste 3 ting jeg bruker ha med meg likevel: lommebok, nøkler og mobil hehe:) Da er jeg fri til å bruke armene til alt annet:)

Nydlig blomst, får håpe du får ha den en stund;)

Ha en fin uke!

Klem Line E.

liven sa...

Så smart da!!
Trenger såvisst en organisator i vesken....og en skikkelig opprydning også!!

Ha en fin dag :o)

sylvia sa...

hei hei vennen,
så kjekt dette var da, ja for det blir fort kaos i veskene ,store rom osv, ja alt flyter,
mmm må inn å se jeg å,
tusen takk for tipset,
ååå så vakker en plante du har der, håper den varer leeenge,
så mannen din har å hatt problem med skuldre, huff altså,
ja kjenner det godt i min, det svir liksom når jeg tar noen bevegelser, må til lege snart, er bare såå mye annet nå,
ønsker deg en flott tirsdag vennen.
klem fra sylvia

Related Posts with Thumbnails