onsdag 9. februar 2011

Mystisk!

Foto: Sjur G. Hasselgård

Lurer dere på dette bildet? Er det noe spesielt med det??
Jada, det ER det, nemlig.

Jordene på denne gården i Lardal, Vestfold var plutselig fulle av snøballer! De hadde rullet både oppoverbakke og nedoverbakke, og ingen fotspor å se. Alians???

Neida, det finnes visst en forklaring. Lokalavisen vår Østlandsposten og bøndene selv har funnet ut hva det var. Er du nysgjerrig, så trykk HER.Dette bildet har ingenting med artikkelen over å gjøre.
Eller har det.........???....

6 kommentarer:

Shy B sa...

Det meste har jo ein forklaring. Eller har det det???

Frøydis sa...

Hehe...X-files dette her ;-)

Her har det meste av snøen heldigvis forsvunnet, men er meldt mer til helgen..å gøy er det for ei som ikke liker vinteren???

Ha en fin dag videre og klem fra meg

Monica sa...

hehe, synes det høres ut som en svært kreativ kar som var på bad taste partyet! :) Så sikkert kjempelekker ut! Hehe :) Ikke så glad i å "kle meg styggest mulig" jeg heller, nei da er det bedre med søte nasse nøff :)

Wææ, tenk om det plutselig hadde stått en slik snømanngjeng utenfor stua en dag! Mareritt! Jeg var redd snømenn ca et halvt år etter jeg leste snømannen av Jo Nesbø, heldigvis leste jeg den på seinvinteren :P

Elisabeth sa...

Haha, her sitter jeg å hører på Jan Mehlums bøker om Svenn Foyn. Tønsbergadvokaten som roter seg borti det meste. I den boken jeg hører på nå så utspiller faktisk noe av drama seg i Lardal. Måtte jo smile litt for meg selv. Dessuten er hele min familie fra vestfold, Holmestrand og Våle, ikke lange biten det, fra rare snøballer og annet mystikk , hoho.

Anonym sa...

Hehe,, fiffig :).

Må si som kommentaren over, hadde også blitt urolig med en slik skokk snømanner. Snømenn minstet sjarmen etter å lest Jo Nesbøen :)

Hege Aida "The not so perfect mum-blogg" sa...

La meg til som følger hos deg, liker bloggen din!

Klem

Related Posts with Thumbnails