mandag 6. juni 2011

Hvorfor være inne......

Sitat: Tare, Ingen grenser, NRK


Idag smalt det, gitt. Skikkelig lummert, og så lyn og torden nesten i ett smell. Det var varslet, og regnet som fulgte med var godt for hagen.
Selv fuglene holdt seg gjemt i trærne. Ikke noe liv på fuglebrettet mens uværet sto på. Og regnet plasket i fuglebadet.


Nei, det var bare å innse at hagearbeidet var slutt for idag. Mannen dro på møte, og det var stille og rolig i nabolaget denne ettermiddagen og kvelden. Men ettersom det jo var så fin temperatur var det fint å sitte ute under tak med kaffe, lakris og ukeblader.

Men fikk jeg lest noe? Neida, flere gjester stakk innom. Det er liksom lettere å komme på besøk når en bare slenger seg nedpå nærmeste stol på en uteplass. Ny kaffe ble kokt, og lakrisen delt.

Imorgen er det en ny dag. En solfylt en. Jippi!!!

4 kommentarer:

Bustenellik sa...

Her var det også tordenvær i går, men på langt nær nok. Det var like klamt og lummert etter uværet også :-/ I dag regner det, men det er helt greit. Jeg har ikke planer om å være ute likevel ;-)

FOR en nydelig hage du har! Jøje meg - den er jo som tatt rett ut av et magasin :D Den må du vise frem mer i sommer :-)

Nyt dagen!

Klem

Monica sa...

Hei på deg.
Så nydelig det blomstrer i hagen din. Sier meg enig med Bustenellik, vil gjerne se mer av din flotte hage.

Her hos oss var det også varslet tordenvær, vi slapp unna torden men fikk myyye regn.

Ønsker deg en riktig flott tirsdag.

Moccamamma sa...

Så fine bed du har! Men, det er ittno som kjem ta seg sjøl...så du er sikkert flink til å luke og stelle også :)

Jeg slår et slag for uventet besøk. Min generasjon besøker ikke hverandre ubedt lenger - dessverre, og blogging er blitt litt "substitute for life" akkurat på det området :)

Ha en fin dag!
Moccamamma :)

Hverdagslivet sa...

God formiddag kjære deg!
Og takk for dine alltid så positive og hyggelige kommentarer:)
Så utrolig flott det er i hagen deres, alldeles nyyydelig! Her kan jeg tenke meg det er koselig å tilbringe mange solfylte timer. Veldig koselig med fuglebad, skulle så gjerne hatt et selv, men er redd katten ville inntatt vaktposisjon og utnyttet fuglebadet til egen vinning..
Her er grått i dag også, men lovet litt sol utover dagen. Klør i fingrene til å komme ut i hagen, og ikke minst til å få lagt siste hånd på oljingen av terrassen. Kun et strøk igjen så kan vi flytte ut, det har jammen tatt sin tid! Kos deg med dagen og stor klem til deg fra meg:)
Anne Karin

Related Posts with Thumbnails