mandag 7. november 2011

BOKPRAT

Jeg er så heldig å ha blitt invitert med i en lesegruppe. BOKPRAT, kaller vi oss. Jeg har ikke vært med lenge, men invitasjonen var et skikkelig spark bak for meg til å begynne å lese mer!!

I løpet av det siste døgnet har jeg lest denne:Har du lyst til å se hva jeg mener om den? Da kan du se på høyre side her på bloggen, rett over der det er bilde av FØLGERNE. Der står det SIDER, og der har jeg laget en "underblogg" som heter BOKPRAT. Der har jeg skrevet om noen av bøkene jeg har lest det siste året. Har du tid og lyst, så trykk og les. 

Jeg har laget dette "bok-arkivet" litt for dere, men også for meg selv, så jeg kan oppfriske hva bøkene jeg leste handlet om. En kan jo gå litt i surr! Håper dere finner noen gode boktips!


11 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

God morgen!
Så fint med en lesegruppe! Det er helt klart at man leser mer, og man blir litt inspirert! Husker moren min var med i en lesering, og at jeg smugleste i bøkene hun fikk med hjem derfra! En var om Angeliques, som ble røvet til et harem i Marokko, tror jeg det var! Enoooormt spennende for en 8-9 åring!

Kos deg med neste bok - skal sjekke ut BOKPRAT-siden din! Ha en fin dag!

Klem Cathrine :-)

Hverdagslivet sa...

Så utrolig kjekt med en leseklubb! Jeg skal direkte inn og lese og få noen gode tips. Smart å lage et eget lite arkiv, for som du sier kan det lett gå litt i surr etter en tid. Har selv bøker jeg leste for 25 år siden, og jo..jeg husker litt, men blander mer hihi.
Er snart ferdig med La Peregrina av Cecilia Samartin, og gruer meg til den er forbi for det er en knallgod bok du håper aldri tar slutt..
Klem Anne Karin

liven sa...

Så kjekt å være med i en lesegruppe!!
Leser selv, har alltid en bok jeg holder på med og flere som ligger på vent !
Takk for anbefaling :o)

ha en fin dag

Fru Tunheim sa...

Så kjekt med bokgruppe, skulle gjerne vært med i det jeg også.

Jeg har også en link på min blogg som heter "Mitt bibliotek" der jeg legger inn bøkene jeg leser.Det er en bokhylle hos Bokelskere.no

Å lese bøker er en fin aktivitet.

Ha en flott dag.

Anonym sa...

Så kjekt at du har laget slik bokliste. Var inne å leste og skal prøve meg på både Å felle duer og Vekten av stillhet. Skal prøve å gjøre som du i forhold til biblioteket, å gå inn å reservere på nett. Det har jeg ikke prøvd før :)
Når du skriver ny omtale,, kommer det som eget innlegg eller bør man kikke innom ved jevne mellomrom?
Klem :)

Blomsterpiken sa...

Jeg elsker å få anbefalt nye bøker, så det blir kjekt å følge med på:-)

Bondekona sa...

Å, så kjekt!
Både for deg og meg.
:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hallo, når du først skulle lese mer, så slo du til. Hele boka i et jafs!? :-)

Fru Tunheim sa...

Nå har jeg vært inne på boksiden din og den var jammen fin....nå vet jeg hvor jeg skal henvende meg når jeg er tom for bokideer.

Fru Andersen sa...

Så moro å være med i lesegruppe, det har jeg lyst til også...etterhvert. Jeg har desverre ikke tid til å lese så mye som før, men en bok i blant blir det jo;-)

Leste vekten av stillhet etter å ha lest om den her inne hos deg. Så boktips er alltid kjekt!

Ønsker deg en super-duper dag videre!

The Rosegarden in Malevik sa...

GRATTIS :)
Håkan

Related Posts with Thumbnails