mandag 21. november 2011

Julemesse

Enda en julemesse her i byen nå i helgen! 
Tok en kjapp tur sammen med noen venner, og rasket med meg det lille kameraet i farta. Kanskje noe jeg kunne ta bilde av??


Og her skal jeg vise noe fra en kjempefin stand. Noen som heter HANS OG GRETE  fra Svarstad i Vestfold har laget disse fine  figurene. De sender dessverre ikke, for det blir veldig vanskelig å pakke inn dette, sier de. Men jammen var det mye fint der. De hadde laget nisser som spilte trekkspill, som drakk øl, som laget mat, osv. Ja, nissen over er jo en bondenisse. 


På bildene under har de brukt gamle ting fra loppemarkeder, og selv om bildene er litt dårlige, så ser der sikkert at her er det jo flotte, røde emaljeting som folk ville betale mye for selv uten nissene! Og jeg skjønner det ikke; de ble ikke solgt selv om de var forholdsvis rimelige! Det var visst ikke det rette publikum der.                               
Jeg synes disse var laget veldig fantasifulle, og det samme kan vel sies om værstaven under. Eller??!??Og til slutt, her er en nisse som ved hjelp av batteri lå og snorket høyt i en striehengekøye. Men nå er helgen over og det er hverdag igjen. Og ny julemesse til torsdag......4 kommentarer:

Roka Design sa...

Masse pent her ja:)
Hadde nok kjøpt noe hadde jeg hvert der:)

Stormer raskt mot jul nå:)

Ha en deilig uke hos deg:)
Klem fra Kari

Mette sa...

Veldig koselig og stemningsfult med slike julemarkeder. Vi var ogsa pa ett i helgen. Handlet lite, men fikk veldig stemning!

ha en fin fin mandag!

Elisabeth, innerst i veien sa...

yes, nå er julemarkedene i gang!

Linda sa...

Så mye fint! Nå kom jeg i julestemning :)
Ha en fin mandag!

Related Posts with Thumbnails