tirsdag 15. november 2011

Mer baking

Så har jeg bakt igjen. Det er selvsagt de samme rundstykkene jeg reklamerte for i forrige innlegg, men her er altså mine egne bilder så dere ser hvor lekre jeg også har fått dem.
Idag satte jeg deigen ved 1-tiden, og bakte dem ut halv 9 i kveld. Planen var å ha dem ferdig til mannen min kom hjem fra trening halv 10, og det passet perfekt!! Han sitter nå på TV-rommet og roper etter MER!!!

Jeg er jo ikke så glad i å starte med baking om morgenen, så dette var nok lurere. Rundstykkene er så saftige, at jeg tror de er ganske ferske og gode imorgen tidlig også. Noen som vil komme på frokostbesøk?Tilleggsopplysning morgenen etter:
Rundstykkene var kjempegode, men selvsagt ikke så sprøstekte lenger. De var litt mer seige etter en natt i Tupperware-brødboksen. Hadde jeg gitt dem noen minutter i ovnen ville de nok blitt fine igjen. Men duverden; så kjempegode med bringebærsyltetøy på!

7 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen
så kjekt dette var da, mmm de så veldig gode ut.
ønsker deg en skjønn dag,
klem fra sylvia

Thelma Louise sa...

Så gode ut..))

Linda sa...

Nam! Så virkelig godt ut!
Ingenting er som hjemmebakt :)

Fru Tunheim sa...

Ja nybakt er deilig...en skulle gjøre det oftere. Ang. flyplass så er jeg hjertens enig. Veldig bra når en kan reise frem og tilbake rett fra der en bor og slippe mellomlandinger. For min del er jeg ikke noe glad i reising, vil helst bare være på hytta. Tror jeg får nok på jobb.

Ha en flott dag

Line Elisabeth sa...

Å de så gode ut! Ingenting smaker som hjemmebakt:)
Kan du legge ut oppskrift? Hadde vært gøy å smake:)

Ha en fin kveld!
Klem Line E.

Line Elisabeth sa...

Hei igjen:)

Takk for oppskriften! Den skal prøves ut:) Så jo nå at du linker til oppskriften i innlegget under...

Klem

Anonym sa...

Så gode! Var inne å kikket på baksten tidligere i uka, men hadde ikke kommentar-tid :)
Skjønner du har fått smaken på pinnekjøtt... det er snaddermat. Vi bruker å frese den tilslutt på grill, enten ute eller ved grillfunksjon. Om dere ikke har prøvd, anbefaler jeg det på det varmeste :)
Boken ja. Måtte lese den ut i ettermiddag. Han er bare gull verdt denne finsken. Tenk at boken er kommet ut på norsk først nå. Den er skrevet i 1976!
Klem og riktig fin helg :)

Related Posts with Thumbnails