torsdag 10. november 2011

Vinnerlykke, rett på dunken og bål.....

Ja, jeg vet. 
Overskriften er ikke mye å skryte av idag, men jeg har litt av hvert å vise fram, og det ble en rar mix. Sooooorry!Og hva er så dette? Jo, et nydelig skrin som jeg har vunnet på giveaway'en til Maleviks Rosenträdgård. Jeg er virkelig heldig. For jeg ble helt betatt første gang jeg så bildet av denne Rosenthal-saken. Jeg har mange plasser i både stue, kjøkken og bad hvor dette vil passe utmerket.


OK, det var jo et pent bilde, ikke sant? Det har Håkan i Rosenträdgården tatt.
Her kommer ett som er litt mer tvilsomt. Det har jeg tatt:Vent, vent! Jeg skal forklare.
Jeg var i Svarstad i Lågendalen idag. Der er det en fin SPAR-butikk, og jeg lånte toalettet der.
Som dere ser er det et romslig handicap-toalett, og også et stellerom. Rent og pent som bare det. Men dere har selvsagt sett dunken som også står der. 


Jeg vet jo at folk gjør mye rart i mulm og mørke bak låste dører rundt om i landet, så jeg hadde ærlig talt ikke turt å ha en sånn dunke med lokk stående der. I Stavern var det en gang en gjest  på en restaurant som hadde skrudd ned den runde lampekuppelen i taket og gjort sitt fornødne der.


Det som ikke var på toalettet var doruller! Jeg funderte en stund på om de kanskje hadde et lager oppi dunken, men jeg turde IKKE å sjekke! 


Du er fremdeles med etter do-historien?
Fint, for da skal jeg avslutte med et fint bilde. Mannen min var nemlig med en kamerat på jakttur nylig, og tror dere de koste seg, eller???


Tom bacon-panne og full kaffekjele.
For tidlig å ønske god helg? Ikke? 
GOD HELG!

2 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Nei, det er ikke for tidlig...jeg drar på London weekend med døtrene om noen timer, så her er helgen startet allerede. Skal bare sove litt først.

God helg til deg og dine!

Moccamamma sa...

God fredagsmorgen!

Long time no see - har kikket innom, men lite kommentering.

Kjøkkenet ditt ble fin og hvitt! Kjenner til det med micro - brukes sjelden, og på toppen står et brett med oljer, sukker og div. En gang på 90-tallet var jeg borti ei bestemor som hadde regningene sine inni microen. Fint skap til slik :)

Kan jeg spørre hva slags maling du har brukt. Rulle og fordriver, pensel, sprøyte? Jeg ønsker at mine vaniljefargede kjøkkenfronter, som egentlig er mye mer mot fersken, skal bli hvite, men gruer meg for å starte malejobb. Men, det blir jo så fint med hvitt :)Typisk jobb å sette i gang med i adventstid? Jeg malte alle spisestuestolene i desember en gang, for da måtte de bli ferdige til jul....

Ha ei knakende kjekk helg!

Moccamamma :)

Related Posts with Thumbnails