tirsdag 9. juni 2015

Syd-England mai 2015 - Del 1

Vi har hatt en fin uke på ferie nå i mai. Vi dro til England denne gang. Det var veldig kaldt her hjemme, så vi gikk ikke glipp av soling og hagearbeid.  Dessverre var det litt kjølig i England også, men absolutt bedre enn hjemme i Norge. 

Jeg elsker jo å besøke fine hager, og etter å ha sett britiske serier som Midsomer Murders, Morse, Lewis, alt av Agatha Cristie (- om og om igjen!), så var turen til Albatros Travel midt i blinken for meg. Vi besøkte to fine hager, og så utrolig mye annet fint de dagene vi kjørte buss rundt i Syd-England. For dere andre som er glade i de Britiske øyer så er vel navn som Cotswold som musikk i ørene, ikke sant?

Men først måtte vi komme oss over dit. Vi valgte å overnatte på Gardermoen både før og etter turen. Vi bodde på Radisson Blu helt inntil flyplassen, og hadde en fin start på turen der. (Og da vi kom hjem ved 11-tiden om kvelden en uke etter var det deilig å bare trille koffertene bort til hotellet og slappe av på et fint rom. Og så rusle ned til en sen frokost dagen etter.)

Flyet gikk til Gatwick, og Albatros' guide Jacob møtte oss der. Men først ble vi møtt av Dronningen:


Som dere ser er det en ung og en gammel dronning det er bilde av her. Og selvsagt er dette laget i forbindelse med jubileet hennes i 2012, da hun hadde vært dronning i 60 år!

Bildet er et mosaikkbilde, og er laget av folkets egne bilder. De har sendt inn bilder av seg selv eller av sine kjære som har gått bort. Så er bildene blitt satt sammen til disse fantastiske store bildene. Jeg skulle jo gjerne stått og studert dem leeeeeenge, men det gikk jo ikke! Så jeg googlet litt nå og fant et bilde som viser hvordan de er laget. Stilig!!??!
Flere bilder fra turen vår følger i tiden framover. Følge med!


1 kommentar:

Fru Tunheim sa...

Gleder meg allerede til å bli med på tur...

Related Posts with Thumbnails