onsdag 18. mai 2011

Gutta på tur

Etter 5 dager som gressenke fikk jeg hjem både mann OG fotoapparat til 17. mai.

Min kjære har vært på guttetur i Spania mens jeg har vært hjemme og ryddet i hagen, vært sjåfør for svigermor, kjørt søppel og vasket huset.

HAN  har kost seg i sola, spist solmodne tomater, vært på sightseeing, drukket mye øl og spist gigantiske snitzler. Og fotoapparatet mitt har fått være med, heldige lille ting......
Heldigvis har min kjære lært litt av hva han skal ta bilde av for å gjøre hu hjemme fornøyd!! Blomster og vekster må vises fram! Caprifolium duftet jo godt, og bougainvillea vokste både på vegg og som hekk:I Torrevieja kan en sitte i halvskygge på strandpromenaden og kose seg.

ETERNAL WAIT
Her sitter fiskerkonen og venter på han som aldri kommer tilbake.


Tilbake i leilighetskomplekset hvor flere bilder av "parken" rundt ble foreviget:Felles basseng for 71 leiligheter:Husverten og gjestene har barn og barnebarn hjemme i Norge, og snart skal de hjem, så her sjekkes været for 17. mai:Min kjære vil jo vise fram hvor fint han har bodd disse dagene, og her skal han vise fram den fine trappen, men jeg ser jo mest på det elegante og uvanlige solbrillestativet:Her er badet:Men gutta var jo på tur, så de kjørte visst endel rundt på sightseeing. Cartagena ble besøkt.
 Her ble det flagget på halv stang etter jordskjelvet som tok livet til endel mennesker 
bare noen kilometer unna.

Her var det visst trist vær, og "personen" i forgrunnen er en statue av en soldat.


Det er et romersk teater i Cartagena. Ser fint ut. Den nye, brune scenen er visst mye i bruk i sommerhalvåret. Når en tenker på at dette er over 2000 år gammelt.......ikke til å tro.
Bilde fra Wikipedia


Det var godt å få mannen min hjem igjen. Da han dro avgårde uten meg bekymret jeg meg jo for om han kom til å havne på steder der han ikke burde vært, men DETTE var vel ikke helt hva jeg hadde hatt i tankene....


10 kommentarer:

Shy B sa...

Det er visst ikkje for alle likt; du vasker og han på guttetur!!

Hverdagslivet sa...

Oi oi oi så flink han har vært med kameraet, forstår godt du er fornøyd! Dette så jo bare herlig ut, og jeg er sikker på at det har vært en herlig ferie. Du er god som har vært hjemme og tatt vare på både svigers og hus og hjem. Nå fortjener du å bli litt bortskjemt de neste dagene hi hi;-))
Klem fra meg til deg

Nostalgia sa...

Neste gang er det kanskje din tur å reise og han får stelle hjemme :-) Men han har jo vært dyktig med kameraet da :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem,Nostalgia

Bondekona sa...

Jeg ble helt betatt av den fiskerkonen..
Så rørende og nydelig.

Monica sa...

Hei på deg, og vel overstått 17. mai.

Håper det er din tur å reise neste gang :)

Ønsker deg en fortsatt fin fin uke.

Fru Tunheim sa...

Forhåpentligvis fikk du hjem en blid og fornøyd mann, og det er jo gull vert....Neste gang er det din tur eller dere sammen.

Ha en fin kveld

Tromsøjente på 40 sa...

Flotte bilder! Likte også det solbrillestativet :)

Monica sa...

Åh, vil nesten ikke se på bildene, blir så misunnelig! :) Fine bilder, han har vært flink å dokumentert de viktige tingene ja :)
Kjøpe nye bunadsko? What, de er jo splitternye - bare 14 år! Hehe :) Jeg har vurdert det, men det er jo som med alt annet - TTT :) En vakker dag, en vakker dag :)

Ingunn sa...

Her var det mange flotte bilder !
Kjekt å kunne reise litt hver for seg også selv om jeg foretrekker at vi reiser sammen.
Nå skal min mann snart til Dublin på Pink Floydkonsert og det står jeg lett ovr ;)
Ja , tenåringen fikk onepiece, den 4. i rekken...Hvis du ikke får til 50årsdagen, kan du sy deg en av fleecepledd. Det gjorde jeg til tenåringen i fjor.....Er det snart , eller ?

Ingunn sa...

Jeg mener......50årsdagen din ?

Related Posts with Thumbnails